Search
Close this search box.
FUDBAL
Broj pregleda

Ubedljiv trijumf fudbalera Svrljiga

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ”Svrljig” danas su ubedljivo trijumfovali na domaćem terenu pobedivši ”Radnički” iz Lubnice, rezultatom 4:0.

FK S Vrljig

Nakon poraza u prošlom kolu, FK ”Svrljig” se danas iskupio pobedom protiv dvanaestoplasiranog ”Radničkog” iz Lubnice.

U narednom trinaestom kolu Svrljižani putuju u Aleksinac gde će se sastati sa ekipom ”Rudar Alpos”.

5 Komentara

  1. Čestitam fudbalerima i upravi FK Svrljig na postignutom rezultatu. Ovo je traženi rezultat, posle poraza od “Bukovika” kod kuće, ali sada predstoji gostovanje u Aleksincu i tu se treba dobro odigrati utakmica. Moje, a verujem i svih iskrenih ljubitelja fudbala u Svrljigu, želje su u okviru ne izgubljenih bodova do kraja ovog dela prvenstva, pa je na fudbalerima i upravi da to i ostvare. Svako dobro svima na terenu.Živeo Svrljig!!!

  2. e, jovicu,jovicu ti mora da si pesnicka dusa,pa bio li si ikada na poligon,dali si ti gledao ijednu utakmicu f.k svrljiga, pa sta mlatis tim tvojim komentarima kad blage veze nemas, mani se sporta i pisi o livadama, sumama ,potocima,zivotinjama za to naostrisvoje pesnicko pero. pa znas li ti gospodine jovicu da na zadnjoj utakmici u svrljiigu nijedno dete iz svrljiga nije igralo,pa znaS LI TI DA DOLAZI LEGIJA STRANACA KOMBIJEM I ONI IGRAJU, PA ZNAS LI TI GOSPODINE JOVICU DA NASI PORESDA SE KI OBAVEZNICI A TO SMO SVI MI IZDVAJAMO ZA SPORT ALI PREVASHODNO DA SE NASA OMLADINA SA TERITORIJE OPSTINE SVRLJIG BAVI ZNATE LI VI DA NASA DECA IGRAJU PO KALNU,STIPINU,BUCJE,PODVIS.KADA BUDETE JEDNOM DOSLI NA UTAKMICU PRVOG PORED VAS PITACETE KOJI SU NASI ,NEVERUJEM DA CETE DOBITI ODGOVOR, PA JEL TO HVALITE GOS.JOVICU. DAcu vam jedan predlog,posto ste tako reciti i lepo pisete dajte nasim gradjanima ideju, predlozite da se oformi jos jedan klub gradjanski u kome bi igrala deca sa teritorije so svrljig i za njih da se izdvajaju sredstva a za ove legionare neka se hvataju zubonja, sinalko,dzona,kasker,svraka,zicaprom.mislim da cete sada malo drugacije da gledate na celokupnu situaciju u fk svrljig i da me pogresno neshvatis , ja volim fk i zelim mu sve najlepse ali pravom fk sa nasim svrljiskim igracima. srecno fk svrljigu i zelim upravi da promeni nacin rada i pocne sasvim druge poteze da vuce i bice i para i publike vise

    1. Odlican komentar. U FK, kao i u svako javno preduzece treba uvesti nezavisni nadzorni odbor i insistirati da se akcenat stavi na mladje kategorije i iskuljucivo lokalnu decu. Tim kombijem neka voze decu sa sela koja bi volela da mogu da se bave sportom.

    2. jaoooo gospodine pavlovicu veliki znalcu svrljiskog fudbala voleo bi da mi nabrojis koja su to nasa deca takozvani fudbaleri o kojima ti pricas glupaku jedan pricas o onom malom hronicnom kockaru kome je uprava platila kazne da ne bi iso u zatvor dali mu ljudi 40000 dinara i on im lepo vratio obrukao sebe i otiso u podvis ili pricas o onom drugom ciji tata gosti i casti trenera bucja da bi mu dete igralo ili onog treceg si zbog koga su pola deca napustila klub jer je on veliki igrac pa misli da moze da vredja sve redom dole ili pricas o onom cetvrtom kom devojka zabranila da igra fudbal to su nasi veliki igraci svrljiski o kojima ti pricas glupane jedan

  3. Ovi sto igraju trenutno u Fk Svrljigu nisu dorasli nasem igracu koji trenutno igra u Fk Podvis necu ga imenovati ali siguran sam da je bolji igrac od vecine koji sada igraju u Fk Svrljigu i manje troskove bi imao klub!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano