Search
Close this search box.
ODGOVORNOST NADZORA!
Broj pregleda

Kreće provera radova

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrjig sastao se danas sa predsednikom i članovima komisije koja je formirana za proveru i kontrolu građevinskih i infrastrukturnih radova koji su finansirani iz budžeta opštine Svrljig u periodu od 2008. do 2013. godine.

комисја

U narednih sto dana komisija će vršiti intezivnu proveru dosadašnjih radova na teritoriji opštine Svrljig. Sve utvrđene nepravilnosti biće na teret lica koje je vršilo nadzor radova, rečeno je na prvom sastanku predsednika opštine Milije Miletića i tročlane komisije za kontrolu radova.

–  Na vama je da odlučite odakle ćete početi sa proverom. Kao stručnjaci iz oblasti građevinarstva odabrani ste da sprovedete kvalitetnu proveru dosadašnjih infrastrukturnih i građevinskih radova na teritoriji Svrljiga koji su finansirani iz budžeta opštine – rekao je danas predsednik opštine Svrljig Milija Miletić.

Komisija je dužna da napravi izveštaj u pisanoj formi i o tome obavesti predsedniak Opštine i opštinskog pravobranioca, ukoliko za to ima potrebe.

комисија-1

–  Na ovaj način proverićemo kvalitet radova i stručnost lica koja su vršila nadzor na gradilišima širom Svrljiga. Iskreno se nadam da je sve izvršeno po zakonu i kvalitetno – istakao je Miletić.

Komisija je odlučila da najpre obiđe radove većeg obima a potom i ostale radove.

Podsećamo da je na inicijativu predsednika opštine Svrljig formirana komisija za kontrolu radova koji su rađeni iz budžeta Opštine a preko JP Direkcije za izgradnju Svrljiga i mesnih zajednica. Predsednik komisije za kontrolu radova je komunalni inspektor Mile Milanović, članovi su šef Odseka za stambeno komunalne poslove Gostana Mihajlović i radnici Direkcije za igradnju Svrljiga Sreten Stevanović i Vesna Bogdanović.

3 Komentara

  1. Strah me da samo dotična gospođa nije u sukobu interesa kao i sportski tip sa desne strane. Oni su vezani za direkciju, preko bračnih i nadzornih odnosa.

    1. Prijatelju 100% si upravu!Kako mi se cini bice ovde Kadija te tuzi,Kadija te sudi.Da su ovi stvarno bili strucnjaci u svojoj oblasti Zeleni Vrh bi i dan danas radio a posto su sarlatani od ovog posla nema nista mada lepo zvuci.Vazno je da su oni dobro placeni a sto nista ne doprinose opstini nema veze!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano