Search
Close this search box.
01.09.2014.
Broj pregleda

Sutra zvanično otvaranje Kancelarije narodnog poslanika

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije Milija Miletić sutra će zvanično otvoriti Kancelariju narodnog poslanika u Svrljigu.

MILETIC

Miletić, koji je narodni poslanik na listi Srpske napredne stranke, ispred Ujedinjene seljačke stranke, sutra u toku dana otvoriće kancelariju u zgradi Opštine Svrljig Ulici Radetovoj i u njoj će, u direktnom kontaktu sa građanima, pokušati da im pomogne da reše svoje probleme.

Cilj nam je uspostavljanje neposrednog kontakta građana i poslanika ali i podizanje ugleda skupštine i poslanika, ističe Miletić.

Miletić kaže da otvaranje Kancelarije narodnog poslanika predstavlja i praćenje evropskih trendova kada je reč o direktnoj komunikaciji sa građanima.

Kancelarija će biti otvorena svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 časova, a prijem kod narodnog poslanika biće ponedeljkom i petkom.

2 Komentara

  1. otvaranje kacelarije narodnog poslanika je novi namet ovoj sirotinji on prima platu ka poslanik a ovde mora da ima sekretaricu pa telefon pa kompjuter sto i fotelju i sto za sekretaricu i stolicu za neki dan termoakomulacionu pec a to otprilike kosta oko hiljadu evra bez prostorije pa me interesuje dali svi poslanici imaju kancelarije u opstinama odakle su ili samo nas poslanik najvise voli svoju sirotinju pa im jos pravi troskove koje moraju svaki mesec da placaju.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano