Search
Close this search box.
ZONA ''ISTOK''
Broj pregleda

Pukla ”petarda” na ”Pastirištu”

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK ”Svrljig” ubedljivom pobedom 5:0 nad ekipom ”Brestovac 1946” iz Brestovca upisali su prva tri boda u prvenstvu fudbalske zone ”Istok”.

FK-SVRLJIG - BRESTOVAC

Fudbaleri ”Svrljiga” u odličnom raspoloženju dočekali su goste iz Brestovca, ekipu ”Brestovac 1946”, i lagano došli do pobede od 5:0 (3:0).

Od samog početka Svrljig je obigravao oko gola gostiju, a prvi pogodak pao je u trećem minutu – strelac je bio Stevanović Marko.

U nastavku Svrljižani su postigli još dva pogodka, a strelci su bili Kostić Luka u 14′ i Đorđević Vladica u 22′ minutu.

Goleada Svrljiga se tu nije zaustavila, u drugom poluvremenu gosti su primili još dva gola a postigli su ih Đorđević Vladica u 67′ i Ristić Dejan u 90′ minutu.

Utakmicu je pratilo oko stotinak navijača i ljubitelja fudbala.

SVRLJIG PROMOVISAO NOVU SPORTSKU OPREMU

FK ”Svrljig” danas je zvanično predstavio novu garnituru dresova svetlo plave boje na kojoj su iscrtani grb kluba i opštine Svrljig.

——————–

U narednom četvrtom kolu koje se igra sledećeg vikenda, Svrljižani putuju u Bogovinu gde će snage izmeriti sa istoimenom ekipom BSK Bogovoina.

3 Komentara

  1. Imao sam dobar osećaj za ovu utakmicu, iako su u prethodne dve igrači FK Svrljig bili poraženi. Lepo sam pozvao sve navijače da budu uz svoje fudbalere kada je teško, na početku sezone i dva gostovanja. Nije bilo komentara, sve zanemeli oni redovni kritičari, ali evo im odgovora sa terena. Ovo je najbolji odgovor onima koji su meni uputili pitanje šta ja očekujem od selske lige. Po meni nije u pitanju seoska ili prva – super liga, pitanje je kako su se igrači i rukovodstvo kluba opredelili ove sezone. Koliko sada rezultati govore, ima dobre budućnosti za ovaj FK, a sa time će dobiti navijači, ali još više je, po mome mišljenju značajno koliko će dobiti Svrljig na promociji. Opet ću ponoviti ono što svi, vi koji pratite ove komentare već znate, da je potrebno povezati ovaj FK i ovo mesto sa FK iz bratske slovenačke odnosno dve bugarske prijateljske opštine. Podržimo naše mlade fudbalere i pravimo osnovu da dodje do gostovanja fudbalera iz Slovenije i Bugarske u Svrljigu. Razmišljajete pozitivno i organizuje se timski, pa će i život u Svrljgu biti zadovoljstvo kao ona goleada proteklog vikenda na Pastirištu. Živeo Svrljig!!!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano