Search
Close this search box.
Broj pregleda

MINISTARKA OBIŠLA ZAVRŠNE RADOVE U PU ‚‚POLETARAC” KOJI SU KOŠTALI 5,2 MILIONA DINARA

Podeli sa prijateljima:

U toku jučerašnjeg dana opštinu Svrljigu posetila je ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović.

Obilazak PU ‚‚Poletarac''
Obilazak PU ‚‚Poletarac”

Ministarka zadužena za demografiju i populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović u pratnji narodnog poslanika Milije Miletića, predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović i njenog pomoćnika Miroslava Markovića i načelnice Nišavskog upravnog okruga Dragane Sotirovski obišla je Predškolsku ustanovu ‚‚Poletarac” kako bi se uverila šta je sredstvima Kabineta i Opštine, u visini od 5.200.000,00 dinara, urađeno u prethodnom periodu.

https://www.facebook.com/svrljig/videos/762870657425281/

Ministarka Đukić Dejanović istakla je da je zadovoljna izvršenim radovima koji su projektom planirani i najavila da će Kabinet i u narednom periodu pružiti podršku ovoj obrazovnoj ustanovi.

vrti

Kako se moglo čuti juče u novoj preraspodeli PU ‚‚Poletarac” očekuje i deo sredstava za dogradnju novog bloka kako bi se smanjila lista čekanja.

Saradnja će se nastaviti i u ovoj godini, planiramo da proširimo vrtić jer za to imamo velike potrebe kako bi se obezbedio smeštaj za još pedesetak mališana koji su na listi čekanja, rekao je narodni poslanik Milija Miletić.

Inače, kroz ovaj projekat izvršeno je uklanjanje lamperije iz zdravstveno-higijenskih razloga, a sve u cilju povećanja bezbednosti dece. Takođe, izvršena je rekonstrukcija šest toaleta u dečjim boravcima.   

dejan miletic
Direktor Dejan Miletić, foto: M.M.

Direktor Dejan Miletić koji je na čelu PU ‚‚Poletarac” dugi niz godina i veoma uspešno vodi ovu obrazovnu instituciju kaže da je pripremljen projekat za dogradnju vrtića, te da je već završen prvi korak – dobijanje građevinske dozvole za gradnju.

Ukupna vrednost projekta je oko 24 miliona dinara i realizacijom ovog projekta obezbedićemo sve uslove za povećanje obuhvata dece, kaže Dejan Miletić i ističe da se nada da u 2019. godini neće biti liste čekanja te da će biti povećan obuhvat dece u PU ‚‚Poletarac”.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano