Search
Close this search box.
„MEMORIJAL GEORGI TRINGOVA“
Broj pregleda

Miroslav Tošić na turniru u Bugarskoj

Podeli sa prijateljima:

Velemajstor Miroslav Tošić, član šahovskog kluba „Zeleni Vrh“ Svrljig, od 1. do 9. februara 2015. godine učestvovaće na prestižnom Međunarodnom turniru „Memorijal Georgi Tringova“ koji se održava u Plovdivu, Bugarska.

Miroslav-Tosic

U veoma jakoj konkurenciji od oko 200 šahista od toga oko dvadesetak velemajstora, naš velemajstor će pokušati da dostojno prezentuje naš klub, Svrljig i Srbiju.

Najzanimljivije partije biće direktno prenošene i one se mogu pratiti svakog dana preko sajta „Večiti šah“, saopšteno je iz Š.K. „Zeleni Vrh“ Svrljig.

6 Komentara

  1. bilo bi korektno da sada s.k. Zeleni Vrh izda saopstenje o rezultatu, posto je sa ovako lepim tekstom ispracen, nazalost vise nemamo dostojnog za reprezentaciju naseg grada, i sto pre ga treba zaboraviti.Ima u Svrljigu mnogo kvalutetnijih ljudi, vreme ce pokazati

  2. od njega su bolji i Stefana i Adela,a inace Srbiju su zaista predstavljali jaki igraci,njih desetak.Zeleo bih da nas velemajstor ponovo pocne dobro da igra i da shvati da ove pompezne najave sa netacnim podacima i bajatim slikama samo njemu odmazu.Trebalo bi da stavi crtu i sam objektivno igra,a i da objektivno informise javnost o svojim rezultatima.Na turniru je imao samo jednog ozbiljnijeg protivnika,a zavrsio je katastrofalno.Pocni velmajstore da igras samo sah,batali politiku i bices ponovo onajk stari,a opstina neka proslogodisnjih 330 ooo poveca na 666 666,da bi mogao da igras na svim turnirima.

  3. samo da dodam.Klub i pogotovo pojedinac,koji dobijaju 330 000 od op[tine bili bi duzni,barem moralno,da daju potpune informacije o svim svojim aktivnostima,i to apsolutno objektivno .Gradjani Svrljiga zele da znaju za sta daju novac. Po koji put,retko,najavi se neki dogadjaj npr.odrzace se,ucestvovace i sl.Izuzetno retko se objave rezultati,odnosno samo kad su koliko toliko solidni,pa i tada se nesto sto je relativno dobro predimenzionira,a vec je postala napadna glorifikacija ponekog pojedinca.Itd,itd.Samo cu jos navesti dva sajta na kojima se moze doci do podataka o rezultatima sahista,uz napomenu da treba podatke traziti ne previse dugo posle takmicenja.Sajtovi su veciti sah i chess results.Dakle,ako neko od nas sahista krije svoje uspehe ili neuspehe,sada vise nece to moci lako da cini.Licno o sebi kao sahisti nikad necu pisati i govoriti neistine,a ljubitelj sam tacnih i blagovremenih informacija.

  4. nista od izvestaja iz S.K. Zeleni Vrh o rezultatima svog predsednika, velemajstora, vodje, idola,…….., pa nemoguce da ih je sramota, neznaju oni za sram.Ili jos pisu izvestaj, ima puno toga da se napise, ako se predsednik uopste i seca da je bio na turniru!?

  5. predlazem Vama, modelatorima ovog sajta, da zatrazite rezultate od sk Zeleni Vrh….ovako izgleda neozbiljno, tj. ja vas kao nesto pitam, a ne zanima me odgovor.Isuvise je ovo dobar sajt, i daje jako objektivne i korisne informacije ljudima, a onda se pojavi neko (sk Z Vrh) ko zeki tek da nesto objavi popularnosti radi, a zatim-tajac.Tosic da predstavlja nas grad, i da nas dostojno reprezentuje???Sahisti Srbije ga nazalost spominju po nekim drugim stvarima…alkohol i neprofesionalan odnos prema sahu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano