Search
Close this search box.
NA TERENU
Broj pregleda

Predsednica sa građanima o vodosnabdevanju

Podeli sa prijateljima:

Viši delovi Svrljiga ostali su bez vode, pa je tim povodom predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović obišla građane tih delova Svrljiga kako bi na licu mesta sa njima razgovarala o ovom problemu.

vodosnabdevanje

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je obišla više delove Svrljiga kako bi sa građanima razgovarala o stanju u vodosnabdevanju, ali i o drugim problemima.

Naime, u višim delovima Svrljiga od proteklog petka, u popodnevnim časovima, dolazi do nestašice vode, a uzrok tome je kvar na mreži koji ekipe JKSP “Svrljig“ pokušavaju da otklone.

Predsednica opstine obilazi 2

Takođe, problem oko nestašice praćen je i smanjenjem izdašnosti na oba svrljiška izvorišta.

voda u svrljigu

‚‚Naši ljudi su realni i strpljivi, imaju razumevanja kada su u pitanju ogromne vrućine i kvarovi koji su zadesili našu vodovodnu mrežu. Iz JKSP “Svrljig“ dobili smo uverenja da će se vodosnabdevanje ubrzo normalizovati”, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović.

voda svrljig

Predsednica je iskoristila priliku i sa građanima razgovarala o ostalim aktivnostima, od uređenja naselja, trotoara, do planiranja za izgradnju i sanaciju ulica i puteva.

5 Komentara

  1. S ovim problemom građani viših delova grada susreću se sigurno dvadesetak godina unazad, a verovatno i više od toga. Za to vreme izmenjale su se razne garniture vlasti, a sve do jedne nesposobne da reše taj problem. Vlasti nisu u stanju da omoguće neometano snabdevanje vodom što spada u najosnovnije ljudske potrebe, a priča se o razvoju privrede, turizma, nekakvim potencijalnim investitorima…najobičnija šarena laža

  2. S ovim problemom susrece se citava Srbija. Mi smo malo mesto koje ima vodu za razliku od velikih beogradskih i novosadskih naselja, koje ne kukaju kao babe kad voda nestane po tri dana.
    I tamo se desavaju kvarovi i tamo postoji restrikcija vode. Zao mi je samo sto niste videli dalje od vaseg nosa. Onda ne bi ste iznosili ovakve neistine.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano