Search
Close this search box.
NOVOROĐENČAD, BRAKOVI, RODITELJI...
Broj pregleda

Uručene jednokratne novčane pomoći

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Skupštine opštine Svrljig Nebojša Antonijević uručio je danas jednokratne novčane pomoći roditeljima tek rođenih beba i do jedne godine starosti deteta, nezaposlenim porodiljama i novooformljenim bračnim parovima.

Vesna-Nedeljkovic

U Sali SO Svrljig pomoć je danas dobilo šest bračnih parova koji su brak zasnovali u Svrljigu, uručeno je pet jednokratnih novčanih pomoći roditeljima tek rođenih beba, šest roditelja primilo je već ustaljenu novčanu pomoć – do jedne godine starosti deteta i četiri koverte uručene su nezaposlenim porodiljama, od kojih je jedna sa seoskog područja, iz Grbavča.

N-Antonijevic

Nebojša Antonijević poručio je novopečenim roditeljima da ih opštinsko rukovodstvo vrlo brzo očekuje da im uruči jednokratnu novčanu pomoć za novorođenčad.

Podeli sredstava prisustvovali su i predstavnici Centra za socijalni radu u Svrljigu.

5 Komentara

  1. Svaka čast predsedniju SO ANTONIJEVICU AL SRPSKA NAPREDNA STRANKA TRAZI VANREDNE LOKALNE IZBORE I KANDIDATKINJU ZA PREDSEDNIKA OPSTINE DIPLOMIRANOG PRAVNIKA

  2. Svaka cast SNS Okruglica,kao i drugim raznim mesnim i gradskim odborima SNS na teritoriji opstine Svrljig,ali ta doticna dipl.pravnica nece povecati natalitet koji je u opadanju iz godine u godinu u nasoj opstini..Nama vise nista ne pomaze.Mi smo dno dna.Najbolje je da ostane ovako kako jeste.Nekada su seljaci hranili narod,vojnici ga branili,a pametni i uceni vodili.Kod nas u Svrljigu sve je kontra i istumbano.Mi smo svoje odsvirali,i Svrljig je postao kako mnogi kazu *cekaonica za smrt*.Primer je broj prvaka koji polaze sada u 1.razred,a ta deca su rodjena od kada je vladajuca stranka na vlasti.Pa eto njihove borbe za NATALITET ,i koliko se oni brinu za mlade bracne parove,i radjanje dece.Ako ostanu na vlasti za 5,6 god u 1 razred jedva ce biti djaka prvaka za 1 odeljenje!!!

  3. Sto vise gledam ovog SNS OKRUGLICA to mi se sve vise gadi SNS i pravnici i svi ostali.
    Pustite da dodju izbori pa se onda busajte u grudi.

    p.s.cekaonica za smrt je cela juzna Srbija.

    1. Stefane čekaonicu za smrt su ti stvorili svi koji su bili na vlasti u Svrljigu od 2000 god.pa do danas svi su mi se zgadili a ovi aktuelni pogotovo.

  4. Pitam se pitam kako to da natalitet kod nas opada kad naš Čumela daje 100.000-150.000din mladim bračnim parovima a i za novorodjenčad.Izgleda da je problem što mladi bračni parovi nigde nerade a novac brzo potroše nemogu da planiraju porodicu i evo ti razvod braka.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano