Search
Close this search box.
Broj pregleda

Završena rekonstrukcija škole, kreće izgradnja sportske hale?

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić danas se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ministrima u Vladi Republike Srbije koji su bili u radnoj poseti Pirotu. 

Sa predsednikom Srbije
Foto: Vanja Keser

Predsednik Vučić je danas obilazio osnovne i srednje škole u Pirotu i tamo razgovarao sa predsednikom opštine Vladanom Vasićem i sa narodnim poslanikom Milijom Miletićem o trenutnom stanju u  ovim opštini.

viber images
Foto: Vanja Keser

U Svrljigu je rekonstruisana Osnovna škola od temelja do krova, sada izgleda mnogo lepše, ali na prvom mestu nam je energetksa efikasnost i bolji ambijent za svu decu koja pohađaju osnovno obrazovanje u Svrljigu. U narednom periodu gradićemo sportsku halu i o tome sam danas razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, rekao je Milija Miletić.

Inaće, Vučić je, nakon obilaska Osnovne škole “8. septembar” i Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Mladost” u Pirotu, rekao novinarima da je država u obnovu tih škola uložila oko 800.000 evra, odnosno 65 miliona dinara za “8. septembar” i 32 miliona dinara za “Mladost”.

Jedan komentar

  1. Dali ce i ovo biti prazna prica kao i od dvehiljde i neke, dosta je bilo , nadam se da ce sada biti stvarno sportska halaa prioritert, pa jedno malo Zitoradje ima halu jos pre dvadeset god.. aaaaaaaaajde dosta smo lagali vreme je izgradite vec jednom tu spotsku halu .

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju