Search
Close this search box.
SV. PETKA
Broj pregleda

Svrljiški naprednjaci proslavili slavu

Podeli sa prijateljima:

Uz prisustvo članova, simpatizera i mnogobrojnih gostiju iz drugih stranaka Opštinski odbor Srpske napredne stranke Svrljig obeležio je svoju krsnu slavu Sveta Petku.

SNS-Svrljig

Domaćin slave bio je Saša Petrović, a kolač za narednu godinu preuzeo je Vladica Živanović.

Slavski kolač presekao je otac Strahinja Eraković, starešina svrljiškog hrama Car Konstantin i Carica Jelena.

Gosti

Na proslavi dana stranke prisustvovali su i predstavnici Demokratske stranke, Ujedinjene seljačke stranke, Nove Srbije, kao i pojedini svrljiški privrednici.

7 Komentara

  1. TAKO JE SVRLJIŠKI NAPREDNJACI DA SLAVIMO JOS STO GOD VELIKA GRESKA JE STO SU OVI ŽUTI BILI NA PROSLAVI ONI SNS – u NISU POTREBNI NI U REPUBLICKOM PARLAMENTU A NI NA LOKALU ZIVE SVRLJIG SA SRPSKOM NAPREDNOM STRANKOM I BUDUCOJ PREDSEDNICI OPSTINE I O O SNS gospodji MARIOLI GAGIĆ diplomiranom pravniku

  2. Sve je ovo lepo, ali koliko ja znam Sveta Petka je zaštitnica žena, a na ovim fotkama ni jedne nema, sve sami muškarci. Stvarno nisu bili fer ni prema Svetoj Petki, a kamo li prema ministarki Mihajlović koja je bila domaćica slave na nivou Republike tj. svog SNS. Gde je onda mogućnost da se gospodja Mariola nadje na čelu opštine kada od svih ovih muškarčina ne vidi se ni u elementarnim česticama. Razmislite malo kako je promovišete, jer nema je u javnosti nimalo pa će tako biti i identifikovana za vodeće lice opštine. Osvrnite se malo oko sebe i vidite koliko se sadašnja predsednica Jelena Trifunović predstavlja u javnosti i na koji način. To ne bi trebalo zanemariti, kada se već toliko trudite da promovišete gospodju Mariolu. Živeo Svrljig!!!!.

    1. Dobro ste primetili da je nema na fotografijama sa proslave slave Svete Petke, jer se nazovi muskarcine koje samo vole da se slikaju i predstavljaju kao lideri-vodje i kite tudjim perjem a da neko drugi uradi sav posao umesto njih.Tada su najaci.
      Mariola verovatno ne voli da se slika ,jer nema vremena za fotkanje.
      a, da. umalo da zaboravim , na slikama sve krsni momci, cestiti , posteni i ugledni domacini.U nasoj mizernoj sredini se oprasta sve osim uspeha.Kada neko svojim licnim radom i zalaganjem ostvari svoj san i realizuje se na svim poljima onda je on smrtno omrazen, ali to je extra, snaga coveka je utoliko veca, ukoliko je drugima trn u oku.
      Sveta Petka ce pomoci onome ko je dostojan pomoci visih Bozanskih sila.
      i jos nesto, slazem se sa tobom jer ona i jeste cestica, ali cestica vodonika koja se kao hemijska reakcija na Suncu pretvara u helijum.
      Od Sunca dobijamo svetllost, zivot i toplotu….
      Pazite se da joj ne pridjete suvise blizu, moze Vas opeci…
      zasijace ona i pokazati se u svom svetlu.
      Slikace se kada ona bude zaista gradila i razvijala Svrljig.
      Aktuelna predsednica je zaista lepa i fotogenicna, pa neka se slika to joj je u opisu posla.
      ZIvi mi bili Svrljizani ma gde da ste veceras.

  3. na drugoj slici samo Marko vredi a ovi ostali su ispusene mustikle.Dr Petko bar ima titulu a ovaj vatrogasac ne treba da se pojavljuje nigde ako ima imalo morala a svi dobro znaju i zbog cega.

  4. Miroslav Joviac Sava I Zatucko su iz USS zato tako pricaju a šuplji s sve strane.zato marta meseca predlozi,glasaj i zaokruzi predsednicu Mariolu Gagic SNS-a

  5. To vi radite za njega a uskoro on prelazi u SNS tako da nesekiraj se zuta sekto jer usko ro DS se gasi tjs.gospodin Vučic gasi ds.hahahaha

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano