Search
Close this search box.
Broj pregleda

Saradnja opštine i pošte

Podeli sa prijateljima:

PTT copyDanas je u kabinetu predsednika opštine Svrljig Milije Miletića u prisustvu predsednice Skupštine opštine Svrljig Jelene Trifunović,održan zajednički sastanak predstavnika stručnih službi Opštinske uprave i Javnog preduzeća PTT saobraćaja ,,Srbija,,

Cilj ovog susreta je poboljšanje saradnje na obostranu korist Pošte i naših građana sređivanjem baze podataka o PTT korisnicima.

Naime, radi precizne dostave upoređujemo naše podatke sa terena,poput naziva ulica i brojeva, sa dokumentacijom Pošte, uz evidentiranje dosada izvršenih promena i eventualnih izmena u budućem periodu.

Praktično krajnji cilj je kvalitenija i brža dostava poštanskih pošiljki korisnicima sa našeg područja,kaže predsednik opštine Milija Miletić.

Sve detalje oko ulične mreže, izmena naziva, planova i dostave, razradiće i ubuduće ažurirarti stručne službe lokalne samouprave i javnih preduzeća sa službama Pošte,dogovreno je na sastanku.

Jedan komentar

  1. moramo da naglasimo da smo jedina opština u Srbiji koja nema caller id tj identifikator dolaznih poziva na fiksnoj telefoniji,,, i da niko od nadleznih ne misli da to namesti !!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano