Obeležen Dan Srednje stručne škole “Dušan Trivunac Dragoš“

Ukupan broj pregleda:

Srednja stručna škola „Dušan Trivunac Dragoš“ obeležila je 34 godine rada i postojanja.

dan skole sv.r

Tom prilikom, nagrađeni su učenici, odeljenjske zajednice, profesori i istaknuti pojedinci za rezultate koje su postizali u prethodnom periodu, za trud i zalaganje na svim poljima.

Vredno je istaći da je 1984. godine počela sa radom Srednja stručna škola u Svrljigu. Prvi direktor ove ustanove bio je Božidar Zdravković iz Svrljiga.

dan skole svrljig

Na obeležavanju Dana škole u ime Opštine Svrljig prisustvovao je pomoćnik predsednice opštine Miroslav Marković.

dan skole pokondirena

U okviru obeležavanja učenici SSŠ “Dušan Trivunac Dragoš“ izveli su predstavu “Pokondirena tikva“.

Povezano

8 Komentari

 • da ovaj Marković stalno nešto obilazi i svuda prisustvuje…ima li on nekog posla osim toga…

  14
  8
  • a sto je moralo da bude napisano za njega da je bio prisutan. toliko li je bitno. sto ga gurate toliko na silu. pa on je novi u nizu nabudzeni mladi kadar. jelena i ostala ekipa. prvo im radno mesto.

   15
   8
 • Eto bio je i Milorad prisutan…zadovoljan!??!
  Ne smeta vam to što se i na takmičenjima i evo na proslavi u „predstavi“ guraju jedna te ista deca, deca „mamina i tatina“… Zašto se to radi, deca iz siromašnijih porodica nisu dovoljno „dobra“ za ove aktivnosti??!!!? Ah da, pa ne mogu da dovedu sponzore, koji garantuju uspeh bilo gde… Nismo mi tek tako tu gde jesmo, nego zasluženo!!!!

  17
  7
  • Ne lupaj gluposti! Škola ima dramsku sekciju i može da učestvuje bilo koje dete ali nažalost malo njih je zainteresovano za vanškolske aktivnosti.

   6
   9
   • Manje vina, manje vina iz vinskoga podruma….kad je džaba i sirće vam slatko… ustvari vama džaba svrljižani plaćaju…

    14
    2
 • De bre ne mlati kad ne znaš… Ima sekcija u školu, pa nek’ se prijave… Ako ne zna da glumi, to je stvar talenta…

  6
  10
 • Nemoj da izvodiš gluposti! Kuj oće da glumi i da se trudi slobodno može, jer u školu, što kaže G. Janoš, postoji sekcija i svako može da se prijavi i da glumi..a ko ne ume, to je njegovo….i uopšte ne znam od koji sponzori pričaš, jer sve što su deca uradela, sama su uradela uz pomoć škole i opštine…a glavni „sponzor“ za kostimi, možemo zasigurno da kažemo da je „second hand“, odnosno radnja sa polovno u Svrljig, i spostveni izvor, gde deca sama donose stvari od kuće, tako da se ne radi o tome da deca „bogatih“ dovode sponzori….
  Sve najbolje, pozz!!

  4
  10
 • Možda su i ova deca trebala da odu u park da se opijaju i lome. Toliko negativnih lajkova, a zbog čega? Trebalo je da dođete i aplauzom podržite ovu decu. Da li ste uopšte pogledali predstavu ili priredbu dece iz vrtića?

  5
  5

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *