Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

Srpska napredna stranka OO Svrljig obeležila stranačku slavu

Podeli sa prijateljima:

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svrljigu obeležio je svoju krsnu slavu Prepodobnu mati Paraskevu – u narodu poznatiju kao Sveta Petka.

Foto: SNS Svrljig
Foto: SNS Svrljig

Sečenju slavskog kolača, uz poštovanje svih epidemioloških mera, prisustvovali su član Glavnog odbora SNS i načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović i koordinator Dušan Mihajlović.

Prisutnima se obratio član GO SNS Petar Babović čestitajući prisutnima slavu i uz želje da se što pre prebrodi kriza izazvana virusom Kovid-19.

Da članstvo SNS u Svrljigu treba da se bori istom snagom i energijom kao i do sada i da treba da se ispuni ono što građani očekuju od SNS, naglasio je Igor Davidović, sekretar opštinskog odbora.

Uvaženi članovi SNS, kolege, saradnici, prijatelji, 2020. godina ostaće upamćena po tome što smo stranačku slavu Sveta Petku obeležili u posebnim uslovima borbe protiv koronavirusa. Mi smo u Svrljigu, zajedno sa koalicionim partnerom USS dobili veliko poverenje građana na izborima. Nadam se da ćemo sve ono što građani očekuju od nas ispuniti. Srbija uskoro dobija novu Vladu koja će raditi u interesu svih građana. Upravo nas to motiviše da nastavimo da se borimo sa istom snagom i energijom. Takođe bih se zahvalio svojim kolegama na 12 godina borbe za bolji život, za pristojnu i modernu Srbiju, 12 godina posvećenih borbi za našu decu, rekao je Igor Davidović.

Naredni kolačar biće Vlada Pejčić koji je preuzeo slavski kolač i venac od dosadašnjeg kolačara Igora Davidovića, sekretara OO SNS Svrljig.

Foto: SNS
Foto: SNS

U ime koalicionog partnera obeležavanju stranačke slave prisustvovali su Milija Miletić (USS) i Miroslav Marković (USS).

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano