Search
Close this search box.
SLAVA
Broj pregleda

Svrljiški naprednjaci obeležili stranačku slavu

Podeli sa prijateljima:

U prostorijama opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Svrljigu danas je obeležena stranačka slava Sveta Petka.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Obeležena slava Sv. Petka u prostorijam stranke preko puta gradskog parka

Članovima, simpatizerima i gostima dobrodošlicu je poželeo predsednik opštinskog odbora SNS Svrljig Goran Jeremijić.

Srpska naprеdna stranka slavi svoju slavu u očеkivnju da svaka godina budе bolja za Svrljig i Svrljižane. Na današnji veliki praznik moramo da obratimo pažnju na očuvanjе porodičnih vrеdnosti i vеrе, rekao je Jeremijić.

Ovogodišnji kolačar Vladica Živanović – Opštinski većnik, kolač za narednu godinu predao je Vojkanu Markoviću, privredniku i članu SNS-a.

Svečanosti prisustvovao je i narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, narodna poslanica SNS dr Ljubica Mrdaković Todorović, kao i predstavnici drugih političkih stranaka.

4 Komentara

    1. Druže, za tvoju informaciju, oni nisu već više od pola godine u opoziciji, Dragan Vasker je zamenik predsednika, dok je Vladica opštinski većnik.

        1. Ostavimo se vlasti na trenutak i pogledajmo kako oni ostvaruju opredeljenja njihovog predsednika stranke i Premijera Srbije na teritoriji opštine Svrljig. Koliko doprinose stvaranju boljeg poslovnog okruženja, gde se i kako angažuju na unapredjenju poslovanja postojećih privrednih subjekata kao i na prevazilaženju problema sa propalim firmama na ovoj teritoriji, a da ne kažem kako su do sada delovali da bi se stvorili uslovi pripreme i plasmana proizvodnje sa teritorije ove opštine na prostor Ruske Federacije, odnosno EU. Dajte da se priča o konkretnom učinku svakog člana SNS u Svrljigu, kada je ostvarenje opredeljenja Vlade R.Srbije na čijem je čelu Aleksandar Vučić. Koliko su do sada konkretizovali nacionalnu politiku SNS na konkretnoj teritoriji Svrljiga kao opštine. Posebno je lepo tu temu otvoriti kada je kolač za sledeću slavu Svetu Petku preuzeo privrednik. Živeo Svrljig!!!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano