Search
Close this search box.
Treći penal na štetu Svrljižana
Broj pregleda

Poraženi fudbaleri, sudija prekardašio?

Podeli sa prijateljima:

FK Svrljig poražen je u jedanaestom kolu ”Niške zone” od domaće ekipe  ”Sloga” iz Leskovca rezultatom 3:2. Iz uprave poručuju ”fudbaleri nisu zalužili da u suzama napustaju stadion”.

FK SVRLJIG11
Arhivska fotografija

Mladi fudbaleri fudbalskog kluba Svrljig, osokoljeni u predhodnoj utakmici nad ekipom Malošište, i pored izvanredne igre i vođstvom od 2:1, nisu uspeli da savladaju momke iz Leskovca u jedanaestom kolu ”Niške zone”.
Naime, peh se dogodio kada je glavni sudija meča u  79′ minutu dosudio jedanaesterac, zbog navodnog igranja rukom jednog svrljiškog fudbalera, nakon čega su Leskovčani priliku iskoristili i izjednačili rezultat na 2:2. Kako ne bi izgubili sva tri boda Svrljižani su u poslednjih pet minuta stvorili niz šansi koje na žalost nisu iskoristili, da bi domaćin jednom uspešnom akcijom u finišu utakmice postigao i treći pogotak i time upisao tri boda.

Iz uprave postavljaju pitanje da li vredi takmičiti se pored ovakvog suđenja glavnih arbitara, pogotovu kada Svrljig gostuje.

Zadovoljni smo igrom i zalaganjem naših fudbalera. Bili smo sjajni do 85′ minuta, tada je dosuđen faktički neposotojeći penal i sve je krenulo nizbrdo, kaže za naš portal sekretar Petrović i dodaje da nema smisla da ovi dečaci napustaju stadion u suzama zbog sudijskih odluka”.

Podsećamo da je ovo treći jedanesterac koji je dosuđen pod sumnjivim okolnostima, o čemu smo pisali u predhodnom periodu. Fudbalerima preostaje da poprave plasman na tabeli u narednom kolu kada igraju kod kuće sa ekipom ”Zloćudov0” iz istoimenog mesta.

Strelci: 1:0 Milenković u 11., 1:1 Bojić u 27., 1:2 Igić u 53., 2:2 Djordjević u 79. iz jedanaesterca, 3.2 M. Stanković u 88.minutu – Leskovac, stadion ispod Hisara, gledalaca: 300

Inače ovaj meč sudili su : Veljković Nikola, pomoćnici: Simonović Aleksandar i Krstić Kristina, delegat: Veljović Slavko.

5 Komentara

  1. Питајте нашег судију Стнисавлјевића како се суди он то добро зна, а сада је ту и Микса нјегов ђак и он вам може рећи како се суди на гостјућем терену. Ви би одма да играте и српску лигу, е то преко ноћи не може.

  2. Uvek nam neko smeta i krivac je za neuspehe. Sustina je u tome da je rukovodstvo kluba nesposobno da vodi klub i u selskoj ligi a kamoli u zonu. Da je bilo prave analize takmicenja u Srpskoj ligi iz koje se ispalo, oni ne bi bili tu gde su. Njih izgleda interesuje nesto drugo a ne fudbal. Zbog toga i ne zakazuju skupstinu kluba jer bi odmah izletelio iz kluba. Ovako stalno ce da se preavdaju kako im je drugi kriv za poraz.

  3. Svrljigu ce krenuti kad trio BožaDobriBora po raznom srodstvu šuraka, zetova, brace…, ode.Vratite fudbal bivšim igračima pravim sportistima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano