Search
Close this search box.
Broj pregleda

MILETIĆ: Internet do svakog sela! WiFi na putu prema Staroj planini

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić prilikom gostovanja na jednoj televiziji rekao je da svako selo u svrljiškoj opštini bi trebalo da dobije internet, a mobilnim signalom i WiFi internetom da se pokrije put prema Staroj planini. 

Milija Miletic 1

Miletić ističe da je nakon završene saobraćajnice preko Svrljiga do Babinog zuba i Stare planine, ostalo samo da se ova deonica pokrije mobilnim signalom, jer je dosta slab i na pojedinim mestima ga i nema, a da će opština uložiti napore da pronađe idejno rešenje za pokrivanje ovog područja bežičnim internetom.

Miletić je javno pozvao srpske operatere mobilne telefonije i internet provajdere da pronađu mogućnost za rešavanje ovog problema i da deonicu puta od Svrljiga do Stare planine pokriju mrežom. Po rečima predsednika Ujedinjene seljačke stranke i narodnog poslanika Milije Miletića, mrežom je potrebno pokriti frekventna mesta, odmorišta pored puta koja su osvetljena, što je i potvrdio gostujući na regionalnoj televiziji ‚‚Belami” u Nišu.

Ukoliko ne uspemo da pokrijemo mobilnom telefonijom ovo područje, radićemo na tome da obezbedimo besplatan internet za sve koji prolaze ovuda. Cilj nam je da naši gosti budu zadovoljni i da nam ponovo dođu, kaže Miletić.

On dodaje da će se uporedo raditi i na uvođenju internet mreže u svrljiškim selima, gde god ima potrebe za tim.

Dobru vest sam dobio iz kompanije ‚‚Exe-net” koja je ponudila pomoć Opštini Svrljig u vidu postavljanja opreme kojom ćemo dobiti internet vezu na lokacijama gde nema mobilne i druge mreže, a internet će biti potpuno besplatan za sve korisnike, kaže Miletić.

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano