Search
Close this search box.
SUDAR AUTOBUSA I KOMBIJA
Broj pregleda

Težak udes u Svrljigu (FOTO)

Podeli sa prijateljima:

Danas, oko 12 časova, na regionalnom putu prema Knjaževcu, na ulazu u Svrljig, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba teže povređena. 

udes-kod-svrljiga

Uzrok udesa se i dalje utvrđuje, ali po prvim nezvaničnim informacija, autobus koji je išao iz pravca Kladova, zbog klizavog kolovoza proklizao je i udario direktno u kombi knjaževačkih registarskih oznaka kojim je upravljao Ž.Ž. iz Knjaževca.

udes-kod-svrljiga

Ispred mene je išao traktor, kada sam pritisnuo kočnicu da stanem autobus je naprasno proklizao. Da nisam izbegao traktor nastradala bi žena koja je bila u njemu, kaže vozač autobusa ”Niš ekspres” S.M. (25) iz Draževca kod Aleksinca.

Inače, u trenutku nesreće niko od putnika u autobusu, koji je vozio na relaciji Kladovo- Niš, nije povređen.

spasioci

Pored policije intervenisali su i vatrogasci i članovi DVD Svrljig koji su izvukli Ž.Ž. iz polupanog kombija. On je odmah prevezen u niški klinički centar.

udes-kombi

Saobraćaj je usporen, a putnička vozila se preusmeravaju  na stari put koji prolazi pored groblja.

autor: S.R.
foto: M.M.

6 Komentara

  1. 25 godine…ejjjj drzavo pa svi iz nis ekspres divljaci,skoro me je jedan pretekao ispod jasenovika na onaj prav put vozio sam 90 on je proleteo pored mene,narednog puta sve cu da snimim

  2. Vozaci Nis ekspresa se bahato ponasaju isto kao i Svrljiski taksisti.Profesionalcu ovo nije smelo da se desi jer trebaju da sluze za primer svim vozacima.Svaki vozac kad napravi saobracajku prvo sto kaze je da nije brzo vozio ali licno mislim da neprilagodjena brzina je najvecu uzrok nesreca.Bilo kako bilo vazno je da niko nije nastradao a materijalna steta je nebitna.

  3. Bio sam na licu mesta,ali sam pre toga vozio 40 km/h,tako da iako je krivina nepregledna uspeo sam da se bezbedno zaustavim. Ono sto je zanimljivo je da je i policijski kombi zamalo sleteo sa puta jer je proklizao,naravno,zbog neprilagodjene brzine. Iako opasna deonica i nepregledna krivina,niko od prisutnih nije postavio trokut,tako da je slucajni vozac iz bgd i ja smo to uradili i jos izasli na pravac i zaustavljali vozila,kako ne bi se jos napravio karambol. Policija nije tu ucinila nista kako bi usporavala vozila i nekoliko puta je zamalo ispao lancani sudar.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano