Search
Close this search box.
Stopirati gašenje
Broj pregleda

Miletić sa predstavnicima ,,Telekoma” u Beogradu o problemu gašenja ,,CDMA” bežično-fiksne telefonije

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić sastao se proteklog petka u Beogradu sa inženjerom za telekomunikacije Stevom Drčom u sedištu kompanije ,,Telekom” kako bi razgovarao o aktuelnom problemu gašenja ,,CDMA” bežično-fiksne telefonije.

miletic petrovic
Miletić i Petrović na sastanku u Beogradu, foto: M.M.

Po našim ranijim pisanjima, gašenje ,,CDMA”bežično-fiksne telefonije bi bukvalno značilo da trenutne bazne stanice koje su u opsegu 450MHz pređu na viši nivo, i to preko 850MHz, a samim tim više od polovina seoskih naselja ostalo bi bez bežično-fiksne telefonije.

Miletić je na sastanku u predstavništvu ,,Telekoma” u Nišu inicirao da se produži rok gašenja baznih stanica dok se ne pronađe adekvatno rešenje za svrljiška sela.

U Beogradu sam takođe razgovarao o odlaganju radova, sve dok ne pronađemo najbolje rešenje za naše stare žitelje. Tražio sam da ,,Telekom” poboljša kvalitet mreže, postavi dodatne bazne stanice i našu opštinu pokrije internetom u svim delovima, kao i da se uslovi plaćanja prilagode, odnosno smanje cene, rekao je Miletić.

Miletić je odmah najavio sastanak sa direktorom ,,RATEL-a” Miodragom Ivkovićem koji je nadležan za Sektor elektronske komunikacije.

5 Komentara

  1. Podrska
    Ali Milijo sta ce ti ovaj Petrovic sa tobom koji te je dok je bio u G17 plus pljuvao i pricao svasta za tebe a sada si mu dobar,najuri ovog umisljenog

  2. Nemoj tako on nekakav za gradjevinarstvo i ostale gluposti hahahah

    Sto se nije zaposlio gde radi lopata nego na drzavna jasla,da prima platu dok sedi u fotelju gle ga koliki je ima grbinu da potegne i povuče nego lakse mu u fotelju

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano