Search
Close this search box.
POLICIJA STALA NA PUT DILERIMA
Broj pregleda

Svrljižanin uhapšen zbog dilovanja droge

Podeli sa prijateljima:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su, u opsežnoj akciji suzbijanja trgovine narkoticima, uhapsili sedam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su u dužem vremenskom periodu nabavljali i prodavali opojnu drogu.

policija-hapšenje
Uhapšeni su: M. I. (1989) iz Svrljiga, I. A. (1987), S. I. (1992), L. R. (1987) i P. Đ. (1973), svi iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i D. S. (1991) i D. S. (1991), obojica iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojne droge.

Sumnja se da je M. I, u proteklih šest meseci, kupovao marihuanu od I. A. koju je dalje prodavao na području Svrljiga.

Prilikom pretresa M. I. policija je pronašla četiri paketa u kojima se nalazilo oko osam grama marihuane.

Daljim operativnim radom, policija je identifikovala S. I. za koga postoje osnovi sumnje da je nabavio i predao 70 tableta “ekstazija” sedamnaestogodišnjem mladiću i dvadesetogodišnjoj devojci, koji su tablete prodavali na muzičkom festivalu u Nišu.

Takođe, sumnja se da je L. R, u dužem vremenskom periodu, u dvorištu jedne osnovne škole u Nišu, kupovao marihuanu od P. Đ, koju je dalje prodavao D. S. i D. S. Prilikom pretresa stana P. Đ. policija je pronašla marihuanu i vagicu za precizno merenje, koju je sakrivao u hidrantima zgrade u kojoj živi.

Po odobrenju višeg javnog tužioca, svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.

Protiv maloletnika i dvadesetogodišnje devojke podnete su krivične prijave, u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u toku ovog meseca, u Nišu, zaplenila 80 grama heroina, 50 grama kokaina i 70 tableta “ekstazija”.

14 Komentara

  1. Kazite imena da ove svrljiske alapace ne moraju da se raspituju i sire traceve, a i postoji samo osnova sumnje, nije dokazano da stresu ovi ljudi krivi za to sto se terete. Leglizuj! Jedini spas da izadjemo iz srednjeg veka!!

  2. Sta bre da se legalizuje,drogeterina?Pa da se drogiramo svi,more na njivu bih ja ove uhapsene kad vec vole da sade,ali ne ovde u nase njive od po 10 20 ara nego u vojvodinu celu sezonu gde su njive 10 -20hektara.I ako su ih uhapsili a treba i da ih obeleze da se zna ko su narkomani

    1. Delim miseljenje pojedinih medicinskih strucnjaka da je marihuana lek, i sam je uzimam i uzivam u tome, a nisam ovisnik!!! Lekove koje kupujes u apoteci su droga, farmaceutska mafija moj Mihajlo… otvori te tvoje okice i vidi sta se desava oko tebe, a ne samo ispred tvog nosa.

  3. Stefane uzmi bre iglu i unisti se sto se mucis s travom.To sto ti koristis opijate znaci da si labilna licnost i zavisnik i time se ne trebas hvaliti.Ako sad koristis travu vrlo brzo ces preci na heroin ili kokain.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano