Search
Close this search box.
Broj pregleda

EKSKLUZIVNO: Izabrano novo rukovodstvo FK ”Svrljig” na čelu sa MILANOM MILUTINOVIĆEM

Podeli sa prijateljima:

Profesor fizičkog vaspitanja Milan Milutinović jednoglasno je izabran za predsednika Fudbalskog kluba ”Svrljig”.

Milan Milutinović, foto: M. Miladinović
Milan Milutinović, foto: M. Miladinović

Stara podstava iz FK ”Svrljig” na čelu sa predsednikom Kluba Sretenom Bojićem podnela je neopozivu ostavku na sve funkcije, a vođenje Kluba, na inicijativu predstavnika Opštine, preuzeo je Milan Milutinović profesor fizičkog vaspitanja iz Svrljiga.

Njega je predložio Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig, kao najbolje rešenje Opštine za prevazilaženje trenutne krize u Fudbalskom klubu.

Za svog prvog saradnika Milutinović je izabrao advokata Ivana Radenkovića, dok će Upravu umesto Borivoja Petkovića, Zvezdana Gavrilovića, Bobana Petrovića, Race Mentovića, Tarzana Asanovića, Milenka Petrovića i Sretena Bojića u narednom periodu činiti Marko Mladenović, direktor Centra za turizam, kulturu i sport, Zoran Gavrilović, zaposleni u Centru za turizam, kulturu i sport i Miroslav Marković, pomoćnik predsednice opštine Svrljig, Ivan Radenković, advokat i Milan Milutinović, profesor.

Na prvom sastanku Upravnog odbora biće izabran i Sekretar kluba, kao i ostalo rukovodstvo koje će voditi ovaj Klub u daljem periodu.

Milutinović je rekao da će nova Uprava pokušati da FK ”Svrljig” izvede na pravi put, da osnuje Školu fudbala i  afirmiše mlade fudbalere i deceu koja će kasnije stasati za A selelkciju kluba.

11 Komentara

  1. E ljudi moji nepismeni.
    Za vodjenje kluba najbitnije je iskustvo a ovaj decko ne prati fudbal ni zbog kladionice.
    Bitno da je u seljackoj stranci!

  2. Prethodna uprava se vata za glavu – – – vidi se na slikama
    Cestitam miksi i nadam se da ce uvesti red u klub
    Sto pre ocistiti i ostale clanove milenka soceta i gulju koji unazadjuje klub

  3. Mladen Petrovic Šaban da vodi klub jer on jedini iskreno voli taj klub i samo on bi radio bez licnog interesa za razliku od svih do sada koji su bili i koji ce biti , a i taman ima dovoljno znanja za to …

  4. Na ovakav način opštinsko rukovodstvo želi da prikrije 4.000.000,00 din. još iz Šišinog vremena.Neka Šiša, Čumela i Jelena kažu gde su pare.Zašto gurate Miroslava Markovića dečko je mlad neiskusan a i ti Miroslave ne leti glavom bez obzira nego malo razmisli glavom gde te šalju. Tamo gde se peru pare i gde nisu čita finansijska posla beži daleko.

  5. Marko je uso u upravni da bi mogo da se poveze sa ljudima iz kladionicarske branse. Decku je trebao brzi fix. KC nije bio dovoljan izazov za njega ali kad su utakmice i kladjenje u pitanju to je to.

  6. Svrljižani, šta kažete kakav idealni spoj Centar za turizam, kulturu i sport i FK Svrljig.To su naša dva velika giganta gde se obavljaju velike finansijske transakcije.
    Zašto ovi koji su na vlasti baš tu stalno menjaju direktora Centra i predsednike i upravu FK Svrljig. Složićete se samnom da tu nisu čista posla. Apel odbornicima da malo zavire u poslovanje ova dva velika giganta.BELMUŽIJADA I KOJEKAKVE MANIFESTACIJE GASE FK SVRLJIG.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano