Search
Close this search box.
RUKOMET
Broj pregleda

RK ”Progres” drugi deo sezone otvorio pobedom

Podeli sa prijateljima:

RK ”Progres” Svrljig savladao je pirotske rukometaše RK ”Pirot” rezultatom 32:31 u 11. kolu ”Druge lige Morava”.

RK Progres

Svrljižanima je ovo deveta pobeda, a već za vikend svrljiški rukometaši nastupiće u najbitnijoj utakmci sezone u Lebanu protiv ”Radana”.

Pokazali smo da možemo da budemo veliki i kada ekipa igra slabije. Nošeni velikom energijom idemo napred i već se pripremamo za možda najbitniju utakmicu sezone koja će se odigrati za vikend u Lebanu, ističe Đorđe Irić predsednik RK ”Progres”.

4 Komentara

  1. Doci ce vreme da se ispita ko daje pare rukometnom klubu da se dovedu deset igraca iz Nisa.Vestacka tvorevina da se grebe novac od nas gradjana a interes Svrljiga nepistoji.Taj rukometni klub ne trenira nema podmladak da ne trosim reci ko ga vodi…Uskoro stizu krivicne prijave za pranje novca

  2. Bravo momci!Samo vi pobedjujte a na ove zlonamerne komentare ne obracajte paznju.Pojedincima smeta dobar rezultat u bilo kom sportu jer nikad nisu i nece biti sportisti.

  3. Kada se nas najbolji rukometaš,Miljan Manić,tako je zapitao gde je taj podmladak,gde su nekadašnji svrljiški rukometaši,koji su bili blizu prolaza u drugu ligu srbije,rečeno je da nemamo igrački kadar i da moramo dovoditi igrace iz niša,a pritom smo bili prikovani za dno zadnje lige. Manić je želeo da otvori novi klub R.K. Svrljig u kome će igrati svrljižani i dobio je odaziv polovine nas polovine igrača koji smo nekada branili boje R.K.Progresa. Medjutim,odmah se stari klub bacio na posao i doveo nekoliko starih domaćih rukometaša,koji naravno i danas igraju bez ikakve naknade,njima svaka čast.I već se vide rezultati. Ali se i dalje dovode igrači sa strane kojima se daju neke sitne pare na ruke,a proknjižavaju malo veće nego sto igrači dobiju. R.K. Progres služi za pranje novca i bogaćenje pojedinaca!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano