Search
Close this search box.
Broj pregleda

Miletić se sastao sa direktorm JP ,,Putevi Srbije” povodom izmeštanja naplatne rampe

Podeli sa prijateljima:

Nakon prikupljanja potpisa za izmeštanje naplatne rampe sa Malčanske petlje, prema Nišu, narodni poslanik Milija Miletić juče se u Beogradu sastao sa direktorom JP ,,Putevi Srbije” Zoranom Drobnjakom.

Miletić i Drobnjak, foto: J.R.
Miletić i Drobnjak, foto: J.R.

Miletić je prilikom sastanka u Beogradu direktoru Drobnjaku rekao da se sadašnje rampe oko Niša zadrže, te da auto-put oko gradske zone grada Niša ostane slobodan za saobraćaj bez naplate putarine u toj zoni.

Buduću petlju ,,Malča” treba pomeriti prema Bancarevu, sa leve strane reke Nišave, i tu naplaćivati putarinu za auto-put, rekao je Miletić.

On je istakao da bi Svrljižanima i građanima cele Timočke Krajine umnogome olakšalo putovanje i smanjilo vreme dolaska i odlaska do željene destinacije.

https://www.facebook.com/mileticmilija/videos/565962233889714/

Potrebno je izgraditi deonicu puta od Proseka do Malčanske petlje dužine oko 2,2 km i na taj način omogućiti građanima koji putuju u pravcu Bele Palanke i Pirota, a dolaze iz pravca Svrljiga i Timočke Krajine skraćenje puta za desetak kilometara, kaže Miletić i dodaje da bi vozači bili prinuđeni, izgradnjom petlje Malča, da se kreću zaobilaznim putem kroz grad Niš i Nišku Banju.

Treća stvar koju je potencirao Miletić jeste hitna rekonstrukcija puta od Malčanske petlje do Knjaževačke ulice, do ulaza u grad Niš u dužini od 6,1 km.

Miletić i Drobnjak, foto: J.R.
Miletić i Drobnjak, foto: J.R.

Ova trasa je dosta oštećena i ima veliki broj udarnih rupa. Odvijanje saobraćaja na ovoj deonici puta je nebezbedno, poručio je Miletić zahtevajući da se što pre uđe u proces rekonstrukcije ovog puta.

Inače, ovu inicijativu potpisalo je na hiljade građana u prethodnom periodu.

3 Komentara

  1. Milijo ako si otiso s prazne ruke, ima i na Trkin brod da stave rampu. Ovaj Drobnjak veci kapacitet i od Davidovica, ako ne opupa jedno jagnje i kazan belmuz, ne pomera olovku

  2. Do kada će onaj put i trotoar prema naselju Saraj od Opštine da bude raskopan, sigurno dok se neko ne povredi… Zubonja je započeo i nestao

    1. Karamba je napravio pometnju, knjigovodstvo je u stanju soka, cim se opasulji komsija zuba zavrsava zapoceto kao i mnoge stvari koje je odradio bez mane… sve ce biti okruglo pa na cose, za ponos i diku, kapitalni objekti izvodjaca nastavljaju da krase i oplemenjuju ovo divno mesto…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano