Search
Close this search box.
ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE
Broj pregleda

Previše kontejnera oko gradskog parka

Podeli sa prijateljima:

Građani Svrljiga koji žive u centru grada, u neposrednoj blizini gradskog parka kažu za portal ‚‚Svrljiške novine” da je bespotrebno postavljen veliki broj kontejnera u parku i da samo ruže okruženje. 

previse

U ulici Bore Price, pored Centra za turizam, kulturu i sport ima ih samo pet, i još nekoliko sa druge strane.

Skoro su uvek prazni. Po nekada bacaju opalo lišće i to je to. Ne služe nameni, kažu građani ovog dela Svrljiga. 

Oni poručuju da bi bilo bolje da se kontejneri izmeste, na primer na mestima gde su stvarno potrebni, prvenstveno u ulici Prvomajskoj i u stambenom naselju Saraj, ali i u ostalim delovima Svrljiga gde manjkaju.

parkovski

Nadamo se da će nadležni, nakon objavljivanja ovog članka uslišiti molbe i mišljenja građana i kontejnere pomeriti sa područja parka.


POTREBA ZA KANTAMA VEĆA

Mnogi kažu da je potrebno sanirati potrebne kante za smeće koje su postavljene u parku i postaviti nekoliko novih što bi trajno rešilo problem zagađivanja.

29 Komentara

  1. Igore do sad sam te hvalio ali sam danas shvatio kolko ti nevaljas.Posto te spremaju da budes predsednik na propalu opstinu ovi kontejneri nemoj da postavljas ni u prvomajsku ni u saraj.poteraj ih ispred opstine jer tamo ima i najvise djubreta.Tri pred opstinu a dva ispred direkcije.Cisto sumnjam da ce ovaj komentar da bude objavljen ali sto je do mene napisao sam

  2. U opstini,najuspesnijoj u Srbiji i u kojoj nema stranackog zaposljavanja,kako kaze predsednica nase opstine,postoji i malecna oaza koju nazivamo park.Pravi problemi su malo veci od pojave kontejnera.Vidljivo je da je deo zelenila zamenjen cvecem,da su delovi parka ogradjeni kako bi deca imala manje mesta za igru,a stariji za setnju.Takodje stariji Svrljizani nemaju gde da sednu,jer su klupe ili unistene ili odstranjene.U situaciji kada se u Svrljigu i oko njega uveliko unistava drvece,trebalo bi bar ovaj malecni i jedini parkic uciniti takvim da nam zaista bude koristan.A poboljsani park bi trebao da ima i nocno osvetljenje,radi svoje zastite,kao i radi mogucnosti da njime mogu setati i u vecernjim satima Svrljizani zeljni prirode.

  3. Grad nikad nije bio prljaviji a Davidovic je prevrsio sve mere neukusnog i nepostenog dokazivanja.Na javne radove su svi neradnici zaposljeni stranacki i zato je i grad prljav.Ziveo Davidovic-ziveo nerad!Ovo kazu zadovoljni neradnici medju kojima sam i ja.Da javni radovi potraju sto duze jer za ovaj nerad plata je ok!

  4. Javni radovi su i napravljeni da se zbrinu svi koji su ucestvovali u kanpanju na izborima.Koji su bili dobri poslusnici primili su platu u punom iznosu i ako nisu dolazili na poso a ovi sto dolaze su kaznjeni od strane Davidovica.Umisljeni direktore obice ti se ovo o glavu kunem ti se u sve sto imam.

    1. Само их дери Игоре да нерадници не долазе на јавне радове. Да се постави питање онима који су им дали пун износ а нису долазили. Општина нпр.

    2. Kakvi jvni radovi pa ovoje sramota šta se radi , javese ujutru gde ko treba nekad se i ne javljaju ,odlaze i završavaju svoje privatne poslove , niko nikog ne kontroliše i onda na kraju pare u džep . Pa gte to ima narode , DA ima samo kod nas . Auuuu katastrofa .

      1. Ima u opstinu i direkciju.Ovaj javasluk treba spreciti i ukinuti javne radove jer se zloupotrebljavaju.Na ovaj nacin se pljacka drzava a svi koji uzmu pare na taj nacin su drzavni neprijatelji.Igor je odbija pare da bi zadovoljio pravdu koloko tolko ali je time navuko sebi bedu na vrat jer neradnici preovladavaju.Dobri iz direkcije je predao spisak za plate u punom iznosu a kako ce to da potkrepi cinjenicama nikom nije jasno jer mu 90% angazovanih nije dolazilo na poso.Isto je i sa opstinom.Ovim sto ste uradili gospodo iz opstine i direkcije postigli ste auto gol

  5. nije mi namera da bilo koga branim.Slazem se da je u Svrljigu stranacko i porodicno zaposljavanje dominantno,ali sto se javnih radova tice tvrdim da se tu posteno prihvatao da radi svako ko se prijavio i da to nema veze sa strankama.Onaj ko ne voli mnogo da radi,vec samo da nalazi dlake u jajetu nije se prijavio da radi,pa kako je neko mogao biti zaposljen,a nije iskazao zelju da radom zaradi neki mali novac.Kada nesto kritikujemo.nemojmo to pausalno raditi,vec prvo treba da dodjemo do tacnih podataka.

  6. Igor davidovic vozi sluzbena kola u privatne svrhe.Kako to objasnjava.A sto se tice javnih radova nije vam on nista ukrao neradnici to da trazite od biro.Nije vas sramota 42.u bolnicu na javne rsdove polovina samo sede.A u komunalac ima posla da se podele za sve neradnike.I jos nesto prvo ocistite ispred svoje kapije pa onda pricajte za grad.Najveca ste bruka.Neko napisao i sloveniju.Pa decko ti nemoj da bacas djubre na ulicu i kese pa ce da bude cisto.More da sam vlast sve redom bih kaznjavao za bacanje smeca van kanti

    1. Priatelju upravu si za smece da treba da se kaznjava ali i Igor ne treba da soli pamet i pravi se pametan i socijalcima odbija po 2-3 dinara nizasta.Pasata urnisase u privatne svrhe a firma toci gorivo

  7. Budite srecni vi sa javnih radova iz komunalca jer ste primili platu.Jes da vas Igor reketirao ali primili ste je.Mi u opstini radimo ali plata nema.Davidovic kraducka al ovi u opstini kradu pa racepuju.Najgori su eksperti iz direkciju tamo se ne zna ko koga krade.

  8. Pare koje trebao da isplati za Javni radovi, ulozio u kočinu na kraj ulice Lole Ribara, a radele budale na koje obecao da ce ih zaposli .. Ako hoces da uvodis red, uvedi ga prvo u tvoju kuću Igore!

  9. Igore svaka cast sto si ukinuo plate ovim neradnicima i bagri koja je na javnim radovima i nista ne radi. Neka dodju u direkciju da vide kako se radi.
    Igor za predsednika!

    1. Jel to “peksa” izvirio iz necije guzice ili je samo izaso na tren da uzme malo vazduha pa se vraca na istom mestu.Direkcija je za nerad i lopovluk ko Kolumbija za drogu.

  10. Igor je na najbolji nacin pokazao kako se preko noci od kralja stize do prosjaka. Od kandidata za predsednika opstine do najomrazenijeg lika u celoj opstini. Zao mi je coveka jer je veliki radnik i put do kocinu mu uopste nije trebao. Pozdrav za igora

  11. Zna se ko je pokrao zvezdu promet.Tako ce i komunalac da prodje.Igore sram te bilo koristis sluzbeno vozilo u privatne svrhe.Odakle ti pare za onoliku kucu i susaru pozadi i hladnjacu?Treba malo inspekcija da te poseti da ispita tvog tatka i mutne radnjr sto radite sto on ne placa nista a sve mufte radite.Sram da vas bude

  12. Igor nije los ali malo zastranio.To sto je njegov tata radeo to ne treba Igoru da se pripisuje.Niko ne dira Dobrija i kasapina iz direkcije sto su kupili stanove vec ste obrusili svi na Davidovica sto covek napravio kocinu i put do nje.Direkcija je leglo lopovluka i njoh treba na stub srama.

  13. Za cistocu grada su krivi svrljizani.Da ne bacaju djubre gde stignu.Natovare prikolice pa rasipuj u timok ili pored put ili na ulice se bacaju kese.A za Igora sramota.Vozi sluzbena kola u privatne svrhe.Kupio mu Mile diplomu u Leskovac na vegetu u kafanu.Treba da se ispita sve.

  14. Igore juce sam kolima proso pored parka i video 5-6 radnika sa javnih radova i 2 ili 3 radnika jksp-a kako ciste lisce pa se pitam da li su samo oni osudjeni od 230 koliko rade na javnim radovima.Svi treba da slede njihov primer a ne da se svercuju i slepaju na tudjim ledjima.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano