Search
Close this search box.
TEMA ''BAZEN''
Broj pregleda

Sastanak sa predstavnicima JP Direkcije i CTKS

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević, njegov zamenik Goran Jeremijić i narodni poslanik Milija Miletić inicirali su sastanak sa zaposlenim u Javnom preduzeću “Direkcija za izgradnju Svrljiga“ i Centru za turizam, kulturu i sport – na temu aktivnosti na kompleksu “Bazeni Pastirište“.

Opsti a Svrlljig

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je velika odgovornost, prvenstveno, na predstavnicima Centra za turizam, kulturu i sport kojima je poveren kupališni kompleks, kao i na zaposlenima u Direkciji koji su zaduženi za praćenje izgradnje ovog velelepnog kompleksa.

Izgradnja bazena opštinu Svrljig košta oko 80 miliona dinara, pa se poslovanje na istom mora podići na viši nivo. Najpre, prioritet je da se završe svi započeti radovi kako bi poluolimpijski bazen počeo sa radom, a potom da se svi nedostaci na celokupnom kompleksu odklone, od tehničkih do vizuelnih, rekao je Miletić.

Miletić je naglasio da se po završetku svih radova sprovede detaljna kontrola, u interesu Opštine Svrljig, a odgovornost za eventualne propuste imaće JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“.

Predstavnici Direkcije ističu da će veliki bazen početi sa radom do kraja juna meseca, odnosno da su u toku završni radovi koji su pri kraju.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da se organizacija i aktivnosti predstavnika Bazena moraju podići na viši nivo – nakon završetka radova na celokupnom kupališnom kompleksu.

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović kaže da je kupališni kompleks od prošlog četvrtka bezbednost objekta podigao na viši nivo – angažovanjem noćnih čuvara, a da uskoro sledi i kompletno pokrivanje video nadzorom.

Zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić složio se sa konstatacijama svojih kolega, ali i izneo kritike na račun direktora JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“ zbog nedavno izgrađenih trotoara prema fabrici Kameleon gde ima puno propusta u radu.

Pošto je direktor Stojanović sa nama, koji ima punu odgovornost za infrastrukturne radove, apelujem da se svi ivičnjaci – duž trotoara prema Kameleonu, propisno obore, odnosno spuste, baš onako kao ispred ulaza u nekadašnji pogon Elektronske industrije. Ukoliko se taj posao adekvatno ne obavi u interesu svih građana, odgovorni će biti sankcionisani, rekao je Jeremijić.

4 Komentara

  1. Hocu da mi Milija i jelena odgovore da li je Mazda koju je opstina dobila kao donaciju Japana vlasnistvo opstine ili privatno vlasnistvo pomocnika Marka Mladenovica?!!?!?? Auto je danima parkiran ispred njegove kuce. Da li je to odgovorno ili bahato ponasanje opstinske vlasi kada se opstinska imovina prisvaja kao licna?

  2. Слажем се са Јеремијићем да кривце треба казнити и спречити да даље праве штету и уједно га питам:
    -Ко сноси одговорност за тротоар у ул.Васе Албанца?Направњен је као зид смрти,понегде са нагибима и преко 20%.Са змијоликим ивичњацима и по вертикали и хоризонтали.Са риголом
    негде и дубљом од 20 см.Са неједнако оивиченим зеленим површинама …
    Где је био надзор.Ко је примио радове и хоће ли неко бити кажњен за ову екскурзију или ћемо по старом,”појео вук магарца”,битно је да се ради и наплаћује наравно!
    Прошетајте се тротоаром и демантујте ме или именујте кривце,господине Јеремијићу.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano