TEMA ''BAZEN''

Sastanak sa predstavnicima JP Direkcije i CTKS

Ukupan broj pregleda:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević, njegov zamenik Goran Jeremijić i narodni poslanik Milija Miletić inicirali su sastanak sa zaposlenim u Javnom preduzeću “Direkcija za izgradnju Svrljiga“ i Centru za turizam, kulturu i sport – na temu aktivnosti na kompleksu “Bazeni Pastirište“.

Opsti a Svrlljig

Narodni poslanik Milija Miletić kaže da je velika odgovornost, prvenstveno, na predstavnicima Centra za turizam, kulturu i sport kojima je poveren kupališni kompleks, kao i na zaposlenima u Direkciji koji su zaduženi za praćenje izgradnje ovog velelepnog kompleksa.

Izgradnja bazena opštinu Svrljig košta oko 80 miliona dinara, pa se poslovanje na istom mora podići na viši nivo. Najpre, prioritet je da se završe svi započeti radovi kako bi poluolimpijski bazen počeo sa radom, a potom da se svi nedostaci na celokupnom kompleksu odklone, od tehničkih do vizuelnih, rekao je Miletić.

Miletić je naglasio da se po završetku svih radova sprovede detaljna kontrola, u interesu Opštine Svrljig, a odgovornost za eventualne propuste imaće JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“.

Predstavnici Direkcije ističu da će veliki bazen početi sa radom do kraja juna meseca, odnosno da su u toku završni radovi koji su pri kraju.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović ističe da se organizacija i aktivnosti predstavnika Bazena moraju podići na viši nivo – nakon završetka radova na celokupnom kupališnom kompleksu.

Direktor Centra za turizam, kulturu i sport Zoran Gavrilović kaže da je kupališni kompleks od prošlog četvrtka bezbednost objekta podigao na viši nivo – angažovanjem noćnih čuvara, a da uskoro sledi i kompletno pokrivanje video nadzorom.

Zamenik predsednika SO Svrljig Goran Jeremijić složio se sa konstatacijama svojih kolega, ali i izneo kritike na račun direktora JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“ zbog nedavno izgrađenih trotoara prema fabrici Kameleon gde ima puno propusta u radu.

Pošto je direktor Stojanović sa nama, koji ima punu odgovornost za infrastrukturne radove, apelujem da se svi ivičnjaci – duž trotoara prema Kameleonu, propisno obore, odnosno spuste, baš onako kao ispred ulaza u nekadašnji pogon Elektronske industrije. Ukoliko se taj posao adekvatno ne obavi u interesu svih građana, odgovorni će biti sankcionisani, rekao je Jeremijić.

Povezano

4 Komentari

 • Ovo se nekad zvalo partijski sastanak.

 • Hocu da mi Milija i jelena odgovore da li je Mazda koju je opstina dobila kao donaciju Japana vlasnistvo opstine ili privatno vlasnistvo pomocnika Marka Mladenovica?!!?!?? Auto je danima parkiran ispred njegove kuce. Da li je to odgovorno ili bahato ponasanje opstinske vlasi kada se opstinska imovina prisvaja kao licna?

 • Slažem se sa Jeremijićem da krivce treba kazniti i sprečiti da dalje prave štetu i ujedno ga pitam:
  -Ko snosi odgovornost za trotoar u ul.Vase Albanca?Napravnjen je kao zid smrti,ponegde sa nagibima i preko 20%.Sa zmijolikim ivičnjacima i po vertikali i horizontali.Sa rigolom
  negde i dubljom od 20 sm.Sa nejednako oivičenim zelenim površinama …
  Gde je bio nadzor.Ko je primio radove i hoće li neko biti kažnjen za ovu ekskurziju ili ćemo po starom,“pojeo vuk magarca“,bitno je da se radi i naplaćuje naravno!
  Prošetajte se trotoarom i demantujte me ili imenujte krivce,gospodine Jeremijiću.

 • Pojeli smo magarca odmah posle izbora. Pogledajte ko se slikao na tim trotoarima.

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *