Search
Close this search box.
FOTO INFO
Broj pregleda

Neuredno održavanje

Podeli sa prijateljima:

Površina oko mosta kod Pravačke reke, u ulici Vase Albanca, očigledno se neodržava redovno, zapušten je pa je zarastao u travu, šiblje i grmlje.

pravacka-rekaLjudi koji prolaze tržnim centrom, koji je pored reke, strahuju od raznih gmizavaca i zmija, jer se rastinje proširilo i na stepenice.

ponuda

Situacija ništa nije bolje ni u samom tržnom centru koji je zapušten i neuredan.

neodrzavaDa li će ova ulica u ovakvom stanju dočekati desetu – jubilarnu ”Belmužijadu”, ostaje nam da vidimo.

2 Komentara

  1. Ovo je pravi pristup problemima života u Svrljigu. Fotografijama problema u javnost, pa u opštinskoj upravi da se organizuju kako bi se svaki ovakav kutak u Svrljigu uredio pre dolaska gostiju na manifestacije od kojih se očekuje veliki vanpansionski prihod. Videli smo da mladi USS imaju snage i zato je pitanje kada će ih njihov predsednik povesti uz onu srpsku oficirsku zapovest: ZAMNOM JUNACI!!!!. Sada se vidi da li je neko dobar vodja ili je samo pričalica, jer ovo su dani kada se svaki ponaosob čelnik u opštinskoj upravi ili USS pokazuje koliko živi za svoje mesto i opštinu ili samo statira. Podsećam sve Svrljižane da i njima ovakav prostor smanjuje uvažavanje putnika namernika, pa neka svako da po mali doprinos u čišćenju svoga dvorišta Svrljig će biti najlepše mesto za život u Srbiji. Podsećam da su prvi letovi krenuli sa aerodroma “Konstantin Veliki” pa je pitanje svakog od vas, dragi moji, koliko ćete dovesti iz Švedske i Švajcarske gostiju na jubilarnu Belmužijadu. Živeo Svrljig!!!.

  2. Bas ce turisti i posetioci da prodju kroz ovaj trzni centar…kakav bre trzni centar..zna se sta je trzni centa..ovde samo 1 mesara…sve turiste zanima ovaj deo. Ima tu stanara u trznom centru, pa mogu i oni sami da ociste svoje dvoriste. A Vi gospodine Jovicu..neznam o cemu to pisete u svavkom komentaru, za te letove itd…sve da ce neko da dodje da gleda belmuzijadu u svrljig. 🙂 A sto se tice ovih iz USS..oni obozavaju svrljig..

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano