Search
Close this search box.
UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA
Broj pregleda

Nova akcija ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”

Podeli sa prijateljima:

Ujedinjena seljačka stranka nastavlja tradiciju organizovanja akcije ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”. Danas su članovi i simpatizeri Ujedinjene seljačke stranke izvršili sanaciju klupa u Gradskom parku, a potom ih i ofarbali. 

farbanje-ussAkcija ima za cilj ulepšavanje gradskog i seoskog područja opštine Svrljig. Do sada su organizovane mnoge akcije čišćenja i ulepšavanja, a danas su članovi Ujedinjene seljačke stranke izvršili sanaciju i farbanje klupa za sedenje u Gradskom parku.

Gradski-park

Sa dolaskom lepog prolećnog vremena i mi iz USS, omladina i svi aktivisti organizovali smo se ponovo kako bi smo nastavili sa akcijom ulepšavanja našeg Svrljiga. Ovo je nastavak akcije ”Ujedinjeni za najlepši Svrljig”, rekao je Marković Miroslav – predsednik mladih OO USS Svrljig.

Radove na ulepšavanju svrljiškog parka obišao je i predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić.

Park

U potpunosti podržavam predsednika mladih USS ovde u Svrljigu. On sa svojim prijateljima, mladim ljudima iz Svrljiga intenzivno radi na ulepšavanju Svrljiga. Na isti način akcije ćemo započeti i u našim selima, poručio je Miletić.

Podršku akciji dali su i predsednica IO USS Jelena Trifunović, kao i predsednik opštinskog odbora Ujedinjene seljačke Svrljig Igor Davidović.

Davidović je istakao da će omladina Ujedinjene seljačke stranke nakon ove akcije, nizom aktivnosti nastaviti da ulepšava opštinu Svrljig.

5 Komentara

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano