Search
Close this search box.
''E DALJE NEĆEŠ MOĆI''
Broj pregleda

Blokirao regionalni put

Podeli sa prijateljima:

U četvrtak, 23. januara, iz nepoznatih razloga, Svrljižanin N. V. blokirao je saobraćaj na regionalnom putu  E-771 ”Niš-Svrljig-Zaječar”. Blokada koja je usporila saobraćaj trajala je samo nekoliko minuta.

blokadaSve se odigralo ko u dobro poznatom filmu ”Ko to tamo peva” kada je poljoprivrednik preorao put, a potom zaustavio autobus koji je išao ka Beogradu.

U Svrljigu je put blokirao vozač ”zastave”, a vozila koja su pokušala da je zaobiđu ručno je vraćao natrag u kolonu. Predstava je trajala kratko,  odnosno dok pripadnici policijske stanice nisu reagovali i nervoznog vozača odveli u stanicu na razgovor.

blo-kada

Kako nezvanično saznajemo problem je nastao zbog parking mesta jer vozač ”zastave” nije mogao da uparkira svoj auto od naparkiranih taksista, pa je nezadovoljstvo demonstrirao zaustavivši saobraćaj na regionalnom putu.

Na kraju svi su stigli kuda su i krenuli, ali, sa malim zakašnjenjem.

4 Komentara

  1. Onaj ko je odredio za taksiste stajaliste kod autobuske nije normalan.
    Ukljucivanje na magistralni put iz pravca omladinske je otezano jer je preglednost 0 bas zbog tih taksista.

  2. novinar je greskom napisao inicijale,trebalo je napisati N.V.jer doticnog dobro poznajem,jer sa njime zivim 14 god.u braku.kakva nervoza,moze da nagadjate sta hocete,jer ja sam licno procitala policiski zapisnik i pise da je imao 1,58 promila alkohola u krvi…….vise ne zelim da pisem nista.Zaklucite sami……

  3. I upravu je covek,onde je dozvoljeno za 3 ili 4 taksi vozila a obicno budu i onaj gica neradnik i njegovo dete koje nista ne radi i ne zna da vozi a kamoli da postuje saobracajne propise,nego kakva je nasa korumpirana milicija dobro je

    1. Slazem se da je u pravu,sto se tice taxi stanice,pisao je peticju,sakupljao potpise,iso u opstini da se buni da im nadju drugi parkink,a otome nista.Stvar je u tome sto sto ce sad da ga najebe sa velikim kaznama.oduzimanje vozacke,skidanje poena,remecenje javnog reda i mira,pod dejstvom alkohola,zaustavljenje saobracaja i.t.d.svi mi znamo da su kazne velike.ne krivim policiju to je njihov poso. A sad vi koji mislite da je u pravu pisite peticiju da ga oslobode kazne….

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano