Search
Close this search box.
NAGRAĐENI NAJLEPŠI RADOVI
Broj pregleda

Predsednica ugostila osnovce

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, početkom ove nedelje, ugostila je učenike OŠ ”Dobrila Stambolić” koji su učestvovali i pobedili na konkursu za najbolje fotografije za opštinski kalendar.

jt

Ručno naslikani svrljiški motivi, predeli i pejzaži krase opštinski kalendar za 2015. godinu.

Na konkursu koji je trajao nekoliko sedmica u Osnovnoj školi prijavio se veliki broj dece, a od svih radova izabrani su oni najbolji, koji su i nagrađeni.

Основци

Dvanaest učenika OŠ ”Dobrila Stambolić” primilo je prigodne poklone koje im je uručila predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović u znaku pažnje i angažovanja.

Zahvaljujem vam što se se potrudili da na zaista lep način dočarate našu malu opštinu. Svi radovi su bili lepi na svoj način i bio je veoma težak zadatak odlučiti se za one najbolje, rekla je predsednica opštine Svrljig.

Jedan komentar

  1. Ova deca su kreativna i kao takva trebaju Svrljigu. Ovaj primer nagradjivanja osnovaca za izradu opštinskog kalendara je izuzetan primer odgovornosti za njihov rad. Svim srcem podržavam ovakve aktivnosti opštinskog rukovodstva i koristim ovu priliku da predložim da se ovako kreativnoj deci otvori konkurs koji bi bio namenjen izradi suvenira opštine Svrljig koji bi bio namenjen deci kao gostima Svrljiga. Deca decu najbolje znaju, a sada su ovim nagradama stimulisani za dalje stvaranje i trebalo bi ih kroz organizovanu konkursnu aktivnost angažovati. Ima raznih manifestacija kada dolaze deca sa roditeljima na manifestacije koje se realizuju na teritoriji opštine Svrljig, pa tu trebaju da se nadju i suveniri koji bi bili baš namenjeni toj deci. Pošto imamo veliku državnu stimulaciju Ranka Jovića i njegove firme za stolice, eto tu ima otpada od drveta i sundjera pa neka najbolje dečije kreacije za dečije suvenire naprave radnici koje će naznačeni gospodin zaposliti. Za po 4,000 eura po zaposlenom može Ranko Jović da se angažuje kao izvodjač radova na dečijim suvenirima, a kada njihova prodaja krene biće tu još mesta za zapošljavanje dizajnera i sličnih umetničkih zanimanja. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano