Search
Close this search box.
OO SPS SVRLJIG
Broj pregleda

Raco Mentović novi predsednik OO SPS Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Raco Mentović dugogodišnji sportski radnik, novinar i vlasnik RTV ”Svrljig” postao je novi predsednik opštinskog odbora Socijalističe partije Srbije u Svrljigu. Za njegovog zamenika izabran je Lazar Vukadinović.

Raco-Mentovic

U četvrtak, 20. novembra, u sali bioskopa Centra za turizam, kulturu i sport održana je IX izborna Konferencija Socijalističke partije Srbije u organizaciji OO SPS Svrljig. Delegati konferencije su jednoglasno izglasali predlog da se na IX Kongresu SPS za predsednika izabere Ivica Dačić, dosadašnji lider socijalista.

Takođe, izborna konferencija SPS-a u Svrljig je jednoglasno za predsednika Opštinskog odbora SPS-a u Svrljigu, umesto Radovana Mitića koji je do tada obavljao tu funkciju, izabrala Racu Mentovića – novinara i sportskog radnika.

sps

Za njegove potpredsednike su predloženi Brankica Gajić – predsednica Foruma žena svrljiških socijalista i Lazar Vukadinović predsednik socijalističke omladine Svrljiga, a za sekretara Vladica Cvetković.

Lazar
Mladi socijalista – Lazar Vukadinović

Pozitivnu ocenu o radu izborne Konferencije dao je Aleksandar Cakić istakavši da je Izveštajem o radu obuhvaćen celokupni četvorogodišnji prethodni period, a da je Program rada i aktivnosti ambiciozan imajući u vidu da je SPS u Svrljigu partija u opoziciji.

Takođe, istakao je značaj izbora Ivice Dačića za predsednika SPS-a, a novoizabranom rukovodstvu i organima partije u Svrljigu poželeo budući uspešan rad i dobre rezultate na budućim izborima.

U nastavku Konferencije za ostale organe u stranci izabrani su:

Nadzorni odbor: Zoran Nikodijević predsednik, Gordana Pavlović član i Miroslav Ćirić član.

Za člana Glavnog odbora SPS iz organizacije SPS opštine Svrljig izabran je Radovan Mitić.

Opštinski odbor: Raco Mentović, Brankica Gajić, Lazar Vukadinović, Radovan Mitić, Vladica Cvetković, Rade Đorđević, Saša Matejić, Biljana Miladinović, Zoran Jovanović, Nenad Blagojević, Radojko Randjelović, Slavoljub Radosavljević-Čače, Perica Milojković, Brankica Radisavljević, Davor Jovanović, Miloradka Velojić Milivojević, Dejan Ignjatović, Tamara Savić, Dušan Simić, Irena Stojković, Miroslav Petrović, Aleksandra Stanković, Dragiša Nikolić, Žikić Negovan, Milenko Jovanović, Živojin Vukadinović i Vinko Milošević.Inače, OO SPS Svrljig po odluci Konferencije ubuduće u svom sastavu imaće 27 članova.

Izvršni odbor OO SPS Svrljig: Vladica Cvetković, Radojko Randjelović, Nenad Blagojević, Radovan Mitić, Branislava Radisavljević, Slavoljub Radosavljević-Čače, Perica Milojković, Aleksandra Stanković, Dejan Ignjatović, Tamara Savić, Rade Đorđević, Biljana Miladinović i Negovan Žikić.Izvršni odbor će ubuduće brojati 13 članova.

6 Komentara

  1. Raci Mentoviću sve najbolje i najlepse na novoj funkciji u daljem radu i vodjenju stranke Predsednika O O SPS-a Svrljig zeli Zamenik predsednika O O SRS Svrljig

  2. E mnogo je bitno ko je predsednik kad stranka skoro i da ne postoji.Sjasi Kurta da uzjasi Murta ili ti sjasi Babun da uzjasi Menta.Sve sam rukovodioc do rukovodioca a u Svrljigu sve gore i gore.

  3. dobro je sto su preostali malobrojni clanovi SPS dobili novog predsednika,mladog i perspektivnog,a nadam se da ce jos clanova ostati da bi mogli i kroz 4 godine da ucestvuju u izborima.

  4. Hahaha Srbice. Što ti komentarišeš ono što neznaš. SPS je jedina pored seljaka osvojila cenzus u opštini Svrljig na zadnjim izborima. Gde su ti tvoji radikali i ostale bajne stranke. Ti si čak imao više potpisa nego glasova kad si se nekad davno kandidovao za odbornika. Od 30 potpisa podrške dobio si samo 3 glasa. Hahahahaha…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano