Search
Close this search box.
Još jedna pobeda
Broj pregleda

Vraćaju nadu u fudbal

Podeli sa prijateljima:

FK Svrljig danas je upisao još jednu pobedu, ovog puta u takmičenju Jugo kupa, nad ekipom Jastrebac iz Tešice.

ФК-СВРЉИГ

Svrljižani su danas u Aleksincu savladali Jastrebac iz Tešice rezultatom 1:0 (0:0) u 4. kolu Jugo kupa Srbije. Pobedonosni pogodak postigao je Andrija Todorović u 76. minutu igre.

Inače, u Kupu učestvuju isključivo ekipe iz jugoistočne Srbije.

Zadovoljan sam igrom i disciplinom ekipe na terenu. Danas smo igrali u promenjenom sastavu, testirali smo i ostale igrače koji su se odlično pokazali i dali svoj maksimum, rekao je Dejan Branković predsednik kluba.

Sa novom Upravom, bolji rezultati:

Sa dolaskom nove uprave došli su i bolji rezultati, tako je FK Svrljig na predhonih 8 mečeva, u drugoj polusezoni, upisao 5 pobeda, 1 remi i 2 poraza.

Poražavajuća statistika zabeležena je u prvom delu takmičenja, te je Svrljig od odigranih 15 utakmica pobedio samo 5, a 8 puta je poražen.

Svrljigu već u subotu predstoji još jedan težak meč sa ekipom Pukovac u zonaškom delu takmičenja.

12 Komentara

  1. Kako se setio Cip da da ostavku da spasi ovu svrljiaku decu kad njega nema druga Svrljiska deca ce procvetati dok je on bio gurao je njegovog sina i rukama i nogama a poscenjivao i osporavao drugu decu koja imaju talenta . Rezultati govore sve i tu nema reci .

    1. Sta bre lupa covek vidis kako se predstavlja REALNOST znaci da je realan upropastio je svoje dete svojim fudbslskim neznanjem ja neznam ko je njih pustio da dodju u klub i on i Dobri dobro za Cipa opravdano on covek ima nekoliko internacionalnih utakmica i moze covek da proceni igrace . Dete nista nije krivo da nije imao takvog savetnika pored sebe verovatno bi bio bolji 50% do sada .

  2. Logicno da je prvo upropastio svoje dete pa posle u svu ostalu decu koja su imalo imala volje on ih je podcenjivao i pricao kako nista neznaju VELIKI STRUCNJAK koji ima 100 utakmica u svojim nogama . Glumac klasican i hvala bogu sto ga nema vise da se spasimo od te napasti .

    1. Ma pusti ih samo nesto trabunjaju a nemaju pojma o fudbalu . Manite vise coveka kao da je on glavni krivac za sve on je proslost video je da ova uprava radi drugacije i on ne moze da se uklopi i pustite ga vise a i vreme je da se odmori malo od fudbala . Cipe pravi potez si napravio .

  3. Utakmica nije odigrana u Aleksincu, nego na igralistu u Tesici. Sto se tice same utakmice, domacin je imao inicijativu u prvom delu utakmice, dok je u drugom poluvremenu do izrazaja dosla fizicka pripremljenost igraca Svrljiga. Sve u svemu, zasluzena pobeda ekipe Svrljige i puno srece u nastavku sezone.

  4. Nisam znao da se Svrljig takmici osim Niskih sela i sa Aleksinackim selima!?Dobro su napredovali od kako je u klub uso cika Dobri i ostale oklapine.Sve sam strucnjak do strucnjaka!Opstina treba da potencira rad sa mladjim selekcijama u svim sportovima a ove prvotimce trebaju da najure jer mnogo para trose a rezultata nema.Ne dozvolite da sportski klubovi sluze za pranje para kao sto je to slucaj u rukometnom i fudbalskom klubu (mnogo vise u ovom drugom)

  5. Чип и Маги су упропастили своју децу из разлога што су им усадили у главу да су они најбилји у целој генерацији иако то нису, а нјихову целокупну генерацију је упропастила управа која није дозволила да играју омладинску лигу и онда су сви сем татиних синова напустили фудбал.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano