Search
Close this search box.
SPORT
Broj pregleda

Nesalomivi rukometaši nižu pobede

Podeli sa prijateljima:

Rukometaši R.K. ‚‚Progres” upisali su novu pobedu nad ekipom ‚‚Radan” i nove bodove.

14799877_1124175804326343_724997704_o

Danas je sa početkom u 16 časova u svrljiškoj balon sali odigrana prvenstvena rutakmetna utakmica ‚‚Druge lige Morava” između R.K. ‚‚Progres” i rukometnog kluba ‚‚Radan” iz Lebana.

Rukometaši ‚‚Progresa” savladali su ‚‚Radan” rezultatom 32:26.

Rukometaši ‚‚Progresa” su dominirali tokom celog meča, ali je utakmica na momente bila uravnotežena i prilično neizvesna do samog kraja.

14812911_1124175790993011_773606071_o

Tačku na meč stavio je mlađani Nikola Vasić u trenutku kada se lomila utakmica, negde u 50-tom minutu. Vasiću nije zadrhtala ruka pa je sa svoja dva vezana pogodka doveo ekipu ‚‚Progres” do nove pobede.

Vredno je spomenuti da je za goste dosuđeno čak pet sedmeraca od kojih je samo jedan realizovan, a na visini zadatka bio je i domaći golman Marko Nikodijevic.

Najbolji igrač meča bio je Bojan Đorđević, koji je ujedno bio najbolji igrač i proteklog meča koji je takođe odigran u Svrljigu.

Utakmica je odigrana pred oko 40-ak navijača i ljubitelja ovog spota u fer i sportskoj atmosferi.

U sledećem trećem kolu ‚‚Progres” nastupa kao gost u Vladičinom Hanu gde će nove bodove pokušati da osvoji u meču protive ekipe ‚‚Morava”.

11 Komentara

    1. Moram da kazem da Rukometni klub Progres nema veze sa Seljackom strankom niti sa bilo kojom dugom strankom.Molio bih sve koji komentarisu da razdvoje sport od politike.Mi imamo cilj i na dobrom smo putu da to i realizujemo!

  1. U ligi od pet klubova bicete drugi treci ,vec sledeci vikend gubite i tu se nastavlja po istom kao do sada jedino je razlika da vas je neko uplasio pa malo dajete igracima sa strane ali i dalje mladi i omladina i sam grad nema nikakve koristi od rukometa

  2. Kad pogledam predsednika kluba bez zuba,trenera sa dijagnozom da vidim koji ce roditelj poslati dete da trenira rukomet.Jos kad ova 4 igraca svate da igraju dyabe a ovi sa strane dobijaju pare od kluba nema nista

  3. Lacki bicmane nemoj da pricas svasta.Sta ako je seljacka stranka decko voli sport.Tebi ako se ne svidja ko te svrlja nisi bitan.Uradi ti nesto pa da se ponosis

  4. bravo , tri pobede na turniru u Valjevo i zlatna medalja
    pobeda u kup utakmicu

    i dve pobede u prvenstvu protiv Pirota i.protiv Lebana . sest utakmica i sest pobeda. samo napred momci.. .

  5. Ja sam cuo za beton ligu, ali ovo je liga ispod koliko mi se cini… Najbolji igrac Bojan- Sova propali trener u Nis, dosao ovde da pokazuje ,,znanje” a svi znamo ko je Vasic i njegova familija….

  6. nemojte tako, dajte da se radujemo svakoj pobedi,usoehu stonog tenisa,fudbala ,saha ,kosarke, nemojte da ste tako zlobni, tolika mrznja prema nekoj grani sporta ,postavlja se pitanje da nije bolestna ta osoba,.jer mrznja prevelika prelazu u bolest a i ljubomora je bolest zato radujmo se pobedama. ziveo Svrljig

  7. Svim zlobnicima sve najbolje!Nebitni su i ne obracamo paznju na njih.Klub je bolje organizovan a rezultati su vidljivi.Ako imate protov nekog nesto recite mu to u lice ali posto ste p…. to ne smete pa zato i ne pisete pod svojim imenom.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano