Search
Close this search box.
Bodovi kod kuće
Broj pregleda

Trijumf rukometaša Svrljiga

Podeli sa prijateljima:

U 17. kolu Druge lige Morava rukometaši RK Progres uspeli su da, na domaćem terenu, savladaju goste iz Vladičinog Hana, ekipu Morava, rezultatom 36:34.

RK-PROGRESVeoma neizvesna i zanimljiva rukometna utakmica odigrana je 20. aprila u balon sali u Svrljigu. Naime, Svrljižani su u 17. kolu Druge lige Morava trijumfovali rezultatom 36:34 u meču sa ekipom RK Morava iz Vladičinog Hana.

Iskustvo i malo više sreće bilo je na strani Svrljižana koji su dokazali da mogu parirati drugoligašima Srbije.

Posle ove pobede RK Progres zauzima 8. mesto u ligi.

8 Komentara

  1. Fenomenalna utakmica!Kad se radi disciplinovano rezultat je zagarantovan!Druga liga je itekako kvalitetna i 8 mesto na tabeli je veliki uspeh.Raspored nam je bio tezi na startu sezone tako da nam preostaju lakse utakmice i novi bodovi.Dobrom igrom bi cak mogli i do 6 mesta sto bi bio i maksimum naseg tima!Cinjenica je da se u fudbal najvise ulaze a rezultata nema.

  2. svaka cast mojim kolegama kokici i kesi na postignutim rezultatima ,ljudi pa to je druga liga koju do sada niko nije igrao u svrljigu niti ce igrati u skorije vreme.liga je izuzetno kvalitetna ko nije gledao nemoze poverovati koji je to kvalitet zato dodjite i uverite se u kvalitet druge lige. jos jednom cestitam trenerima kokici,kesi i djoletu na postignutim rezultatima i zelim im plasman na sredini tabele na kraju prvenstva. pozdrav od milena zeke vuckovica

  3. uspeh nego sta ,naravno bez namestenih utakmica i tri za tri . samo napred ,svaka cast na komentaru zeke vuckovica bivseg trenera rukometnog kluba. samo napred do sestog mesta u drugu ligu. svakka cast kokici i kesi kao i djoletu treneru golmana. pozdrav

  4. svaka cast mojim kolegama trenerima kesi i kokici doslo je vreme da dokazu svoj dugogodisnji trenerski staz plasiravsi se u drugu ligu sto nijednom klubu na teritoriji opstine svrljig nije poslo za rukom.zelim klubu uspeh ,opstanak u ligu i plasman na sesto meso. pozdrav kolegama kokici i kesi. svaka cast za drugu ligu.

  5. Pa bre kog vi zamajavate kakva bre druga liga pa to je PATOS PATOS PATOS liga ne postoji ispod nema je. Sport je izumro, ko to gleda i koga zanima sta su napravili. O nadredjenima nemamo sta komen. o Tomici iz Grbavce i Kokici. . . grrrrrrrrrr

    1. Prijatelju nisi upravu u ovoj ligi igraju prvi tim Vranja,Leskovca,Vladiciog Hana,Aleksinca,Lebana i Bele Palanke!Liga je jaka a nasi rukometasi dobro se nose sa daleko iskusnijim ekipama.S obzirom da se ne razumes u sport necu ni da polemisem s tobom vise.Fudbaleri se takmice u ligi sa Niskim selima a trose oko 4-5 miliona dinara i to niko ne komentarise i ne osudjuje a skoro svaku utakmicu na domacem terenu igraju po principu tri za tri.

    2. Rukometasi puno pozdrava i mnogo srece u predstojecoj utakmici sa Zeleznicarom!Zabelezite jos jednu pobedu i zatvorite usta svima koji se raduju vasem neuspehu.U Pukovcu za svoje sportiste zito i kukuruz daju da im klubovi budu uspesni a u Svrljigu bi im oci povadili i radovali bi se svakom porazu kako bi napravili seosku pricu i oljagali nase sportske predstavnike.Svi koji su protiv sporta su za posmatranje i psihijatrisko lecenje.

  6. Nova pobeda Svrljizana. Pobedili su u Nisu ekipu Zeleznicara rezultatom 26:24 i ovom pobedom se ohrabrili za sam finis sezone. Sledece sezone napadaju Prvu ligu!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano