Search
Close this search box.
Uspeh na maratonu
Broj pregleda

Predsednik čestitao Maratoncu

Podeli sa prijateljima:

Predsednik opštine Svrljig Milija Miletić danas je u svom kabinetu ugostio maratonca Sinišu Radivojevića koji je učestvovao na ovogodišnjem Maratonu u Beogradu.

12333

Čestitajući mu, predsednik Miletić je istakao značaj ovog uspeha te predložio maratoncu da se ozbiljnije zauzme oko ovog sporta, za početak priključujući se nekom atletskom klubu.

Rezultat koji je Siniša postigao je više nego dobar. On je trasu od 21 kilometar, među 1854 takmičara, pretrčao i našao se među trideset najboljih, na čemu mu ja čestitam, rekao je Miletić u svom obraćanju.

Svrljiški maratonac je stazu od 21 kilometar istrčao за jedan čas i 25 minuta, i tako u konkurenciji od 1854 takmičara osvojio značajno 30. mesto na polumaratonskoj trci održanoj 21. aprila u glavnom gradu.

Radivojeviću je ovo drugi nastup na maratonu. On je prošle godine, predstavljajući opštinu Svrljig, na maratonskoj trci osvojio 51. mesto.

3 Komentara

  1. Mozda bi mogao neko da ga zaposli,umesto sto se slikaju sa njim! Obezbedite mu adekvatne uslove za trening. Sta je dobio od opstine,za dva pretrcena polumaratona?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano