Search
Close this search box.
EXE NET
Broj pregleda

Besplatan internet u gradskom parku

Podeli sa prijateljima:

Od danas je gradski park u Svrljigu kompletno pokriven brzim internetom koji je instaliran u saradnji sa kompanijom ”Exe-Net” iz Niša, a svaki posetilac parka imaće neograničen pristup internetu.

wi fi zona svrljig

Ovaj projekat je produkt dobre saradnje Opštine Svrljig i kompanije ”Exe-Net”’ koja u Svrljigu posluje dugi niz godina.

Gradski park danas je obišao pomoćnik predsednice opštine Svrljig Marko Mladenović kako bi porazgovarao sa mladim ljudima i upoznao ih sa novinama i budućim aktivnostima koje će lokalna samouprava sprovoditi za mlade Svrljižane.

exe net

Svrljig, za razliku od ostalih opština i gradova u okruženju, sada ima mesto gde ljudi mogu da izađu i koriste besplatan internet.  Ovo je važno kako za mlade ljude koji ovde žive, ali i za one starije koji koriste internet. Nastavićemo da kroz ovakve i slične projekte obezbeđujemo što više sadržaja kako bi mladi mogli da kvalitetno provode slobodno vreme, rekao je Marko Mladenović, pomoćnik predsednice opštine Svrljig.

Inače, besplatni internet u parku nosi naziv ”www.exe-net.net” i svaki korisnik se loguje putem savremene aplikacije na kojoj jasno stoji da je Wi-Fi internetom pokriven ceo park.

Za razliku od prethodnih projekata koji su bili vremenski ograničeni, ovaj projekat nije ograničen rokom, tako da će Svrljižani kao i svi posetioci i turisti imati potpuno besplatan brzi internet na ovom mestu zahvaljujući Opštini i kompaniji ”Exe-Net”.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano