Search
Close this search box.
Broj pregleda

Počela sa radom ‚‚Zimska škola poljoprivrede”

Podeli sa prijateljima:

Juče je zvanično počela sa radom ‚‚Zimska škola poljoprivrede”, akcija koja je započeta na inicijativu predsednika Ujedinjene seljačke stranke i narodnog poslanika i odbornika u Svrljigu Milije Miletića. 

Poljoprivreda

Prva tribina i razgovor na temu poljoprivreda održana je juče ujutru u selu Varoš, a sastanku su pored Varošana prisustvovali i meštani Palilule i Mečjeg Dola.  ,

Predstavnici Poljoprivredne stručne službe, Fonda za razvoj poljoprivrede Opštine Svrljig i Javnog komunalnog stambenog preduzeća ”Svrljig”, danas su razgovarali o poljoprivredi, ali i o problemima koje tište meštane u selima.

poljoprivreda 2

Akcenat je stavljen na ratarsku setvu, zaštitu biljaka i o aktuelnostima oko izmena koje se odnose na obnovu poljoprivrednih gazdinstava po izmenjenim pravilima u ovoj godini.

Pored narodnog poslanika Milije Miletića, sastanku su prisustovali i pomoćnik predsednika opštine Svrljig Miroslav Marković i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

6 Komentara

  1. Kroz edukaciju stanovništva i posete seoskim naseljima u opštini nam svrljiškoj sigurno ćemo, od ovih ljudi (sa jednom nogom u grobu) opraviti jednog da zasadi dva reda paprike i da uzgaja dve tri mačke i jedno alipavo kuče. Razmislite dobro šta radite.

  2. Doslo je vreme da se nesto menja. Siguran sam da ce Svrljiske novine podrzati novoformiranu Grupu gradjana koju ce voditi covek iz naroda. Nezadovoljni gradjani ce uskoro ponuditi opciju Grupe gradjana koja ce nastupati na predstojecim lokalnim izborima. Ocekujem od vas da to medijski ispratite i prenesete javnosti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano