Search
Close this search box.
NE MOŽE BEZ RIJALITIJA
Broj pregleda

Duško Bogdanović novi učesnik rijalitija ”Veliki brat”

Podeli sa prijateljima:

Nirmal Kukić, Horvat Čagalj i Duško Bogdanović iz svrljiškog sela Galibabinac novi su učesnici Velikog brata – serijala 2015. godine.

Dule-Bogdanovic

Novi nedeljni zadatak nosi naziv “Vremeplov”, a baš iz tog razloga stižu i učesnici “Velikog brata”, među kojima je i Svrljižanin Duško Bogdanović.

Redakcija ”Svrljiških novina” svom Svrljižaninu želi puno uspeha i sreće u takmičenju.

2 Komentara

  1. Bilo bi dobro da se ne glupira nego da se lepo ponaša. Svrljig je poznat i po privrednicima, doktorima nauka, univerzitetskim profesorima, umetnicima i sportistima. Ne želimo da nam se drugi smeju i da nas prepoznaju po Dušku i njegovom humoru.

  2. Duško i Radojka su svoje selo i opštinu Svrljig uneli na veliki medijski realiti prostor, na način kako su to oni mislili i hteli. Sa druge strane sugradjani iz sela i opštine Svrljig to nisu mnogo iskoristili da se šire i dublje pronikne u ovaj prostor Srbije, preko usmerene medijske pažnje na Duleta i Radojku. Pošto sada Dule kreće opet put medijske pažnje bilo bi dobro da se i njegovi iz komšiluka i iz opštine Svrljig angažuju da privuku novinare nedeljnika koji prate ovaj realiti program i da više napisa bude o Duletu kao komšiji i kao stanovniku opštine Svrljig. Po mom mišljenju, treba koristiti na posredan način ovo učešće Duleta u jednom realiti programu, na nacionalnoj televiziji. Može i negativna rekalama da se preusmeri, ali treba biti domišljat i kreativan, pa se sada postavlja pitanje ko bi sve mogao da na teritoriji opštine Svrljig iskaže svoje marketinške sposobnosti i da od ovog Duletovog nastupa u “Velikom bratu” napravi pravi promotivni bum za njegovo selo i opštinu. Neka ovo bude izazov za sve mlade na ovoj teritoriji, a posebno za one mlade kreativce u osnovnoj i srednjoj školi. Živeo Svrljig!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano