Search
Close this search box.
IZBORI 2016
Broj pregleda

ZAVRŠNA KONVENCIJA USS-SNS: Najveća podrška građana listi pod rednim brojem 1

Podeli sa prijateljima:

Pred mnogobrojnim građanima, simpatizerima i članovima danas je u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu održana završna konvencija koalicije okupljene oko Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke.

Konvencija USS zavrsna Svrljig

Bioskopska sala bila je mala da primi sve Svrljižane koji su došli da daju podršku predsedniku Ujedinjene seljačke stranke i nosiocu liste ”Ujedinjena seljačka stranka – Milija Miletić – Srpska napredna stranka” – Miliji Miletiću.

USS SNS

Koalicioni partneri poručili su danas da u nedelju, 24. aprila, svi ujedinjeni krenu na birališta, da odaberu ljude koji će ih voditi naredne četiri godine na odgovoran i domaćinski način, da zaokruže broj 1 i široku koaliciju koju predvode Ujedinjena seljačka stranka i Srpska napredna stranka sa svojim partnerima iz Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Srpske narodne partije i Socijaldemokratske partije Srbije.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić poručio je da će Svrljig u narednom periodu biti još izgrađeniji, da će se mnogo raditi na pronalaženju adekvatnog rešenja za upošljavanje mladih ljudi i privlačenju stranih i domaćih investitora.

On je poručio svojim Svrljižanima da izađu u nedelju na izbore i da podrže listu pod rednim brojem 1 na lokalnom i na republičkom nivou.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano