Search
Close this search box.
Broj pregleda

‚‚Moj eko-vrtić‚‚

Podeli sa prijateljima:

Vrtic SvrljigU okviru projekta ‚‚Moj eko-vrtić‚‚ koji realizuje Narodna kancelarija predsednika Republike Srbije u saradnji sa Institutom šumarstva, u Predškolskoj ustanovi “Poletarac” je postavljena nova igraonica za decu.

Projekat ‚‚Moj eko-vrtić‚‚ realizuje se u 25 opština u Srbiji sa ciljem obnavljanja sprava i igraonica koje postoje u okviru Predškolskih ustanova.

Danas je u Svrljigu, u Predškolskoj ustanovi “Poletarac” realizovan prvi deo projekta postavljanjem nove igraonice za decu, a drugi deo projekta kojim je predviđeno doniranje sadnica za vrtić biće realizovan tokom aprila meseca.

8 Komentara

  1. ‘El to ovaj sa snimka???
    http://www.youtube.com/watch?v=OimRMJfJrPw
    Pravi dusebriznik, nema sta!!!!
    Obzirom da su zaposlili sve same G(ej)++– i zute kadrove, pa i treba nesto da “bace” toj decici…
    Kakva briga za decu, a decji dodatak 1700,00 dinara, i to onaj ko tu crkavicu ostvari… Dao bih ja njima i cele 2000,00 din. da nakupuju svasta svojoj decici…. E zemljo, otvori se….

    1. Pa da opusti narod,inace ce svi da polude!Poplava ih je zadesila svi depresivni,uplaseni,sta ce drugo da kaze,da ih kritikuje sto im se srusio most,je li?Nije ko ovaj ovde” “.odmah da teli krave ili drugo stosta..

  2. Pa mislim da kasno Eko vrtic u Svrljig dodje!Dece je sve manje,i ovo je tek samo kap u moru,potrebstina koje ovde fale!Bolje da su im dali neki novi namestaj unutra,posto je institut za sumarstvo da su posadili neku jelku ali,,,,cuti,dobro je!

    1. Pazljivim citanjem vesti mogao si prijatelju da primetis da je ovo prvi deo projekta. Drugim delom predvidjeno je postavljanje sadnica. Slazem se da je natalitet generalno veliki problem ovog dela Srbije (i Svrljiga), ali bez ikakve zadnje namere zelim da postavim i jedno pitanje – Zasto se do sada (unazad desetak godina) niko nije setio vrtica, kako na drzavnom tako i na lokalnom nivou?

  3. More , bolje da su dali ćilo na cilo ovam, pri nas, nego sto su se arčili za decuvu, koj če im djavol,za nji su čokoladće,a mi ostadosmo ss suve guše!Teka bi dji po više cenili!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vrbica

Obeležavamo Lazarevu subotu

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano