/* Error on https://www.svrljig.info/wp-content/themes/newseqo/inc/owl/owl.transitions.css?ver=5.9.3 : Something went wrong: cURL error 28: Operation timed out after 7000 milliseconds with 1574 bytes received */
Nekultura!

Smeće preplavilo bedem između osnovne i srednje škole… (FOTO+VIDEO)

Broj pregleda

Smeće na sve strane preplavilo je bedem između Osnovne škole ,,Dobrila Stambolić” i Srednje stručne škole ,,Dušan Trivunac Dragoš”.

Foto: video prilog, prtscr
Foto: video prilog, prtscr

Gotovo da niko i ne brine gde baca smeće, kante su odavno završile u žbunju i ovaj kraj kao da niko ne kontroliše tokom noći.

Iz Udruženja građana ,,Eko-budućnost” apeluju na sugrađane da vode računa i da ne zagađuju okolinu.

Apelujemo na sugrađane da povedu računa o tome gde bacaju svoje smeće i kako koriste kante i kontejnere. Krajnji cilj je privremeno odlaganje smeca u njima, ne paljenje ili bilo koji vid unistavanja. Lako je reći da postoje i veći problemi od toga ili reći da postoji neko ko je plaćen da to počisti, ali da li to naš grad zaslužuje?

Zajedno smo odgovorni za okruženje u kome živimo, za čistoću i zdravlje naše životne sredine. Misite o tome kad sledeći put na javnu površinu budete bacilli pikavac, iskorišćenu ambalažu, plastičnu kesu i drugi otpad.

Dok se problem nedovoljnog broja kanti za smeće ne reši nije teško da svoje smeće ponesemo sa sobom i odložimo na predviđeno mesto

Pročitajte i

Komentar

Your email address will not be published.