VIDEO

ONA PEVA NA OVOGODIŠNJOJ BELMUŽIJADI: Njena najnovija pesma je ,,Doza otrova“ i prati je više od pola miliona ljudi na Instagramu

Ukupan broj pregleda:

Na ovogodišnjoj 14. ‚‚Belmužijadi“ očekuje se rekordan broj posetioca, a u tome će svakako pomoći koncerti estradnih zvezda – Milice Todorović i čuvenog Halida Bešlića.  

Belmuzijada 2012

Milicu Todorović na ,,Instagramu“ prati nešto malo više od pola miliona ljudi, isto toliko i na društvenoj mreži ,,Fejsbuku“.

https://www.instagram.com/p/B0Bk0JOIXRa/

Ona je prošlog meseca izdala novu pesmu ,,Doza otrova“, pa poslušajte je i pripremite se za predstojeću manifestaciju koja počinje prvog vikenda u avgustu.

Povezano

3 Komentari

 • Samo kolika će biti doza otrova u opštinskoj kasi bog jaki zna, jer ovi neće doći da pevaju za lepe oči, već će izvršiti totalnu agresiju na budžet opštine,uz naravno orkestar „Topli maj“ koji će ohladiti i zamrznuti opštinsku kasu.

  14
  4
  • Stvarno, koliko se plaća ovoj pevačici ??? Neka se neko oglasi…

   6
   5
 • Naši u opštini Merošina za „Tropiko bend“ za dane višnje čija je cena bila 30 dinara su ,,tropali,, 4000 evra za dva sata ne znam za koliko će vas „Topli Maj“ ohladiti i otopiti vaš brend ,,belmuž“

  7
  4

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *