Search
Close this search box.
VIDEO
Broj pregleda

ONA PEVA NA OVOGODIŠNJOJ BELMUŽIJADI: Njena najnovija pesma je ,,Doza otrova” i prati je više od pola miliona ljudi na Instagramu

Podeli sa prijateljima:

Na ovogodišnjoj 14. ‚‚Belmužijadi” očekuje se rekordan broj posetioca, a u tome će svakako pomoći koncerti estradnih zvezda – Milice Todorović i čuvenog Halida Bešlića.  

Belmuzijada 2012

Milicu Todorović na ,,Instagramu” prati nešto malo više od pola miliona ljudi, isto toliko i na društvenoj mreži ,,Fejsbuku”.

https://www.instagram.com/p/B0Bk0JOIXRa/

Ona je prošlog meseca izdala novu pesmu ,,Doza otrova”, pa poslušajte je i pripremite se za predstojeću manifestaciju koja počinje prvog vikenda u avgustu.

3 Komentara

  1. Samo kolika će biti doza otrova u opštinskoj kasi bog jaki zna, jer ovi neće doći da pevaju za lepe oči, već će izvršiti totalnu agresiju na budžet opštine,uz naravno orkestar “Topli maj” koji će ohladiti i zamrznuti opštinsku kasu.

  2. Наши у општини Мерошина за “Тропико бенд” за дане вишње чија је цена била 30 динара су ,,тропали,, 4000 евра за два сата не знам за колико ће вас “Топли Мај” охладити и отопити ваш бренд ,,белмуж”

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano