Search
Close this search box.
BF 2016/2017
Broj pregleda

Program 9. ‚‚Božićnog festivala”

Podeli sa prijateljima:

U Svrljigu će ove godine biti održan 9. ‚‚Božićni festival“ od 25.12.2016. do 08.01.2017. godine. Po mnogima ovaj festival je najbogatijeg sadržaja od kako se održava ova manifestacija u Svrljigu.

BF 2016
Logo festivala

Pogledajte program Festivala:

Program festivala

Organizatori ‚‚Božićnog festivala” su Centar za turizam, kulturu i sport i Kancelarija za mlade, a pokrovitelj je Opština Svrljig.

11 Komentara

  1. Pa naravno da je bolji festival sad a onda kad bio Zoran Gagi direktor bolelo ga uvo za festival jer je on Nišlija, ništa mu ne znači Svrljig. Svrljig je za njega selo.

    1. За то је крив народни посланик Милија Милетић који је допустио да Нишлије воде нашу општину. Уместо да наши људи Сврљижани буду на главним функцијама ми величамо дођоше. Али и томе дође крај.

  2. Na rukovodeće funkcije u dom zdravlja, Opštinu su ljudi iz Niša koji su se tamo odselili i za njih je Svrljig selo!
    Gagi je nabedjeni Nišlija! Marko mu ke polazao kako se radi poso !

  3. Za pojedine secikese je Svrljig cekaoniza za penziju.To treba da se spreci.A sto se tice Marka ne mogu da komentarisem jer je tek poceo.Gagi je pokazao da posle njega sve propada od ITK do banku.Pozdrav Djemba

    1. Kojim kvalifikacijama se dolazi na mesto direktora u javnom sektoru? Kupljenom diplomom? Pa kad može predsednik drzave, mogu i direktorčići u malim opštinama. A školovani mladi odlaze na zapad da rade prljave poslove. Tužno. Pozdrav sa zapada, treba da vas je sramota.

  4. A kako bi bilo da se vi koji ste opsednuti Gagijem i ljudima koje pominjete, malo vratite u sela odakle ste sišli i zagadili ovaj nekad prelepi gradić. Upravo takvi kao vi su “isterali” mnoge ljude iz Svrljiga. Ne pitate li se ponekad zašto nam je stotine mladih pobeglo iz Svrljiga. Što u okolne gradove, što u Ameriku, Italiju, Norvešku… Vaša zavist, prostota i ničim izazvana mržnja ih je oterala.

  5. Ja pišem, ali Lepoja i Aleksandar nisu, izgleda, shvatili suštinu. Moji komentari se odnose SAMO na one koji su “opsednuti Gagijem”. Skoro da nema teksta u ovim “novinama”, a da me neko ne pljuje i vredja u komentarima. I ja imam porodicu i prijatelje koji to pročitaju. Nije prijatno, priznaćete, naročito što komentari ne sadrže nijednu čnjenicu, već samo mržnju i netrpeljivost. Posebno sam osetljiv na to kada moju ljubav prema Svrljigu dovode u pitanje neki koji su u Svrljig juče došli i njime zagospodarili sa namerom da kroje ljudima sudbinu. Inače, izuzetno volim i cenim i selo i seljake, ali one poštene i prave. Verujte da mnogi stari svrljizani misle kao ja, ali ne smeju da to i javno kažu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano