Search
Close this search box.
Broj pregleda

U okviru ”Belmužijade” i II Sajam nameštaja i tekstila

Podeli sa prijateljima:

Drugi Sajam nameštaja i tekstila jugoistočne Srbije biće održan u okviru privredno-turističke i kulturne manifestacije Belmužijada 2017.

sajam namestaja svrljig

Povodom toga, danas je u sali Skupštine opštine Svrljig održan sastanak Organizacionog odbora Sajma kojem su, pored predsednice Jelene Trifunović i narodnog poslanika Milije Miletića, prisustvovali i predstavnici tekstilnih i drvno-prerađivačkih firmi koje posluju na teritoriji opštine Svrljig.

Narodni poslanik Milija Miletić je istakao da je ove godine ideja da se pored nameštaja, prezentuje i tekstilni program, imajući u vidu da je opština Svrljig prepopznatljiva i po velikom broju konfekcijskih, ali drvno-prerađivačkih firmi.

Ideja je da naši privrednici prikažu širok asortiman svojih proizvoda i da ponude ono najbolje iz svojih fabrika. Promocija ima za cilj i stvaranje povoljne poslovne klime i ostvarivanje novih poslovnih kontakata, rekao je Miletić.

Po svemu sudeći, Sajam će kao i prošle godine biti održan u balon sali, a posetioci “Belmužijade“ moći će tokom sva tri dana da posete 2. Sajam nameštaja i tekstila jugoistočne Srbije. 

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano