Search
Close this search box.
LETNJI RADOVI
Broj pregleda

Obeležavanje pešačkih prelaza

Podeli sa prijateljima:

Danas je izvršena akcija obeležavanja pešačkih prelaza u opštini Svrljig.

obelezavanje

Obeležavanjem pešački prelazi su izdvojeni kako bi vozači mogli bolje i lakše da ih uoče.

Inače, svake godine, u ovo vreme – pred ”Belmužijadu”, vrši se obeležavanje saobraćajnica.

12 Komentara

  1. Pa ko Vas nauci:
    1.Da se obelezava usred belog dana.
    2.Pre dolaska kise.
    3.10-tinu dana pre pocetka Belmuzijade nekvalitetnom bojom(ofucace se)-Ako je cilj da grad izgleda lepse!?!
    PROMASENA INVESTICIJA-Sr5edite fasade oronule na pojedinim zgradama i objektima ako zelite lepsi grad!Sramota!

  2. Ne moze se osposobe semaforu jer propisi ne nalazu da oni rade, tj nisu neophodni,jer gustina saobracaja nije tokom celog dana i noci ista..

    1. Na toj raskrsnici u centru Svrljiga , pre tri godine, sam imao udes , samo zato sto ne rade semafori i plus toga , glavni put prolazi kroz centar . Problem je jos veci sto taj put ima prvenstvo prolaza. Ja stvarno neznam cija je to bila ideja. Podjite malo Evropom,pa ce te videti da svaki put koji prolazi jedno naseljeno mesto, gubi prvenstvo prolaza. Dok , sto se tice semafora ,gde nema mnogo cirkulacije preko noci, oni rade sa zutim zmigavim svetlima , sto znaci prvenstvo sa desne strane. U centru Svrljiga je bilo mnogo udesa zbog toga, i bice ih jos ako se o tome ne bude razmisljalo. Cinjenice su proste . Na primer, dolazite ulicom V. Albanca, propustite vozace sa vase desne strane, a sa vase leve, nailazi ogroman kamion koji naravno morate propustiti, on vam potpuno prekrije vidno polje,sto znaci da za to vreme moze da naidju vozila, sa vase desne strane koje vi necete videti.Posto se tamo vozi napamet onda, zakljucite sami.V.P.

  3. Znam da će biti fenomenalno ako se svi svrljižani potrude da urede svoj životni i radni prostor, kako bi kao pravi domaćini dočekali sve koji kao gosti dodju na ovogodišnju “Belmužijadu”. Zato dragi sugradjani sredite svako svoje dvorište jer se ovde ne radi o nekom tamo drugom i njegovoj odgovornosti za izgled Svrljiga pre, tokom i posle ovogodišnje “Belmužijade”. Ostalo je par dana do dolaska prvih gostiju pa dajte zasučite rukave i sa komunalcima završite sve što je moguće oko vaših zgrada, kuća i imanja, pa da sa čistim obrazom i pravo domaćinski izadjemo pred svakog putnika namernika koji stigne od danas pa do iza Svetog Ilije u naš Svrljig.

    1. Epa hvala miroslave! Stvarno delis savete kao mator. Nama, koji smo ovde generacijama unazad je trebao neko ili neki da nam otvori oci! Ajde ziv bio sinko! Uhhhhhhh

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Svrljiske novine predstavljaju