Search
Close this search box.
ŠKOLSTVO
Broj pregleda

Tablet računari za najbolje učenike

Podeli sa prijateljima:

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović danas je uručila 10 tablet računara marke ”Tesla” najboljim učenicima Osnovne i Srednje škole, kao i đacima za koje su direktori smatrali da zaslužuju poklone Lokalne samouprave.

Ucenici Svrljig

Zaista mi je drago što su naši učenici uspeli da Svrlji prikažu u najboljem mogućem svetlu. Slobodno mogu reći da imamo najbolju decu i najbolje đake u Srbiji, kaže predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović.

Iz osnovne škole ”Dobrila Stambolić” poklone je dobilo pet učenika – Nađa Stevanović (V), Nina Mitić (VI), Olivera Medenica (VI), Nikolić Anđela (VII) i Micić Bogdan (VIII).

Direktor OŠ ”Dobrila Stambolić” Saša Golubović kaže da u istoriji škole do sada nikada nije bio veći broj učenika koji su se plasirali na republička takmičenja.

Lela Mitić direktorka Srenje škole kaže da je zadovoljstvo imati ovakve učenike koji predstavljaju svrljišku školu, i dodaje da danas nisu bili svi na okupu jer baš današnjeg dana jedan deo učenika predstavlja Srednju školu i Republiku Srbiju na takmičenju u Hrvatskoj, u Zagrebu.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

Bravo

Košarkaški klub Svrljig obezbedio ulazak u viši rang takmičenja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano