Search
Close this search box.
Fiktivno se vode u Knjaževcu?
Broj pregleda

MILETIĆ: Menadžement JP ,,Stara planina” da posao vodi sa Stare planine, a ne iz Beograda

Podeli sa prijateljima:

Poslanik Milija Miletić je na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Narodnoj skupštini Srbije govorio o problemima na Staroj planini i nesuglasicama između menadžmenta JP ,,Stara planina” i SP ,,Resort”.

Miletić je aludirao da menadžement JP ,,Stara planina” umesto na Staroj planini i Babinom zubu, više vremena provodi u Beogradu, što po njegovim rečima nije dobro za razvoj turizma ovog kraja.

Milija Miletić (USS), foto: M. Miladinović
Milija Miletić (USS), foto: M. Miladinović

Šta se dešava sa menadžementom JP ,,Stara planina” jer imamo dosta problema u delu vodosnabdevanja i ti problemi nisu od danas, već traju duži niz godina. Takođe, postoji niz neslaganja menadžemnta JP ,,Stara planina” na čelu sa direktorom i menadžementom hotela SP ,,Resort”. Direktor se formalno vodi u Knjaževcu, ali su svi iz JP ,,Stara planina” u Beogradu, a ja apelujem da više budu na terenu, na ,,Krovu Srbije” – odnosno na Staroj planini, rekao je Miletić.

Poslanik Miletić je kazao da predstavnici JP ,,Stara planina” moraju biti na terenu, sa ljudima, da unapređuju turizam, a ne da se fiktivno vode u Knjaževcu a sede u Beogradu. 

ŠUŠKA SE DA SE HOTEL ZATVARA! 

Ovih dana pominje se i neko gašenje hotela, to ne smemo da dozvolimo, jer bi posao izgubilo više od 200 ljudi, međutim razlog gašenja nije pomenut u konferenciji.

On je pozvao ljude koji vode Javno preduzeće ,,Stara planina” da se više posvete razvoju hotela i poboljšanju uslova za sve turiste, te da se još gradi i radi na Staroj planini jer, kako on kaže, ima mesta za razvoj turizma i gradnju novih, a ne gašenju postojećih hotela.

Poslušajte celu konferenciju za novinara:

2 Komentara

  1. Eh….
    Videli ovi iz sadasnjeg rukovodstva da dobro ide falkenstajneru pa pomislili,,,, a zasto da oni uzimaju lovu kad su iz javnog preduzeca mnogo bolji i menadzeri i poslovodstvo i tako rese da njih oteraju a oni da preuzmu razradjen posao.
    Al posao u stvari preuzeli nesposobni ljudi, koji cvetaju u nepotizmu i eto…. Ode poslovanje hotela nizbrdo.
    To je to.
    Svake godine se nekoliko puta nadjem na staroj planini i samo posmatram.
    Inace, odsedam u privatnom smestaju.
    Pozdrav veliki za sve dobre ljude sa stare planine i jedno veliko uuuuuuuuaaaaaa za ljude koji upravljaju hotelom.

  2. Kakva gradnja hotela i skijalista..Da li ste svesni koliko je oskrnavljen i upropascen Park prirode Stara planina i naneta nepopravljiva steta prirodi sa najbogatijim ekosistemima u Srbiji.Zagadjene su vode,posecene sume sa visokoplaninskom bukvom,izazvana eroziju zemljista, ugrozena stanista na desetine retkih vrsta zivotinja,biljaka i ptica.Medju njima endemorelikrt Staroplaninski zvoncic,biljka tercijarne starosti od neprocenjivog znacaja za nauku.Jeste li isli skoro prema Babinom zubu da vidite Crnovrsku reku,pa uporedite kako je izgledala pre pet godina a kako sada izgleda.Svuda gde je planiran turizam kakavog ga vi zamisljate,ostavljen je pustos:erozija,zagadjene reke,isecene sume.Jednom recju jad i beda.Zar takvu prirodu treba da ostavimo buducim generacijama.Zato,savet vam je,okanite se corava posla.Ako Vam nije jasno odite u Sloveniju i vidite kako oni razvijaju visoki turizam i njihov primer prenesote na Staru planinu.A direktori koje pominjete neka se svadjaju.Oni ionako nisu sa Stare planine i stalo im je do nje kao za lanjski sneg.Najbolje da ta gospoda ostavi Staru planinu staroplanincima.Eto im Kopaonik i Zlatibor, pa neka tamo razvijaju njihov visoki turizam.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

Bravo

Košarkaški klub Svrljig obezbedio ulazak u viši rang takmičenja

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano