OO USS Svrljig organizovao akciju čišćenja snega (VIDEO)

Ukupan broj pregleda:

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke Svrljig danas je organizovao veliku akciju čišćenja snega i leda na najvažnijim lokacijama u opštini Svrljig. 

Čišćenje snega, foto: M.M. / Svrljiške novine
Čišćenje snega, foto: M.M. / Svrljiške novine

Po rečima Miroslava Markovića (USS) ovo ne znači da JKSP “Svrljig“ ne radi dobro svoj posao, već Ujedinjena seljačka stranka pomaže, prvenstveno zbog obilnih padavina, a potom i zbog nedovoljnog broja radnika u ovom preduzeću.

USS na ovaj način pomaže svim građanima Svrljiga, a poseban akcenat stavljen je na razčišćavanje snega ispred kuća gde žive najstariji ljudi na seoskom području.

Veliki broj aktivista i članova Ujedinjene seljačke stranke podeljen je u nekoliko grupa i čišćenje se vrši od Osnovne škole “Dobrila Stambolić“, ka centru Svrljiga, ulice Hadžićeva i Vasilija Anđelkovića Albanca i dr.

0001

Inače, Ujedinjena seljačka stranka godinama unazad, kada je potrebno, sprovodi ovakve akcije i pomaže svojim sugrađanima.

8 Responses

  1. Nedovoljan broj radnika…hm…gde su socijalci,nacionalna manjima i ostali,za sta primaju novac da sede po kockarnice i da ne rade nista

    1. NE,zašto ukinuti ljudima socijalu,uvećati im još za po toliko po osobi koliko dobijaju.

  2. Pohvala Seljačkoj stranci za akciju…. Komunalni inspektor treba da se uključi kada su lokali u pitanju, i socijalcima treba da se ukine socijala !!!

  3. Sto i Srdjanu svicku niste dali lopatu nego opet drzao ruke u dzepovi kao kad je na poso_

  4. Veoma dobra inicijativa USS. Dajete primer drugima kako treba da se radi! Veliki pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *