Search
Close this search box.
POLITIČKA SARADNJA
Broj pregleda

Saradnja za bolje sutra svih građana

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić danas je sa odbornikom lokalnog parlamenta Jedinstvene Srbije Goranom Marinkovićem održao niz sastanaka u Skupštini Srbije na temu rešavanje aktuelnih problema u opštini Svrljig.

Miletic i Marinković

Danas smo razgovarali o aktuelnostima i problemima koje tište naše Svrljižane. Saradnja je svakako za dobrobit svih naših sugrađana i nadam se da ćemo u 2016-tu godinu ući rasterećeni i sa novim planovima koji pretenduju ekonomskom razvoju, rekao je Miletić.

Marinković je danas sa Miletićem obišao Skupštinu Srbije, a potom su razgovarali sa ostalim narodnim poslanicima i predstavnicima JS u parlamentu.

6 Komentara

  1. Pa da nije Milije ovi uvlakaci bi mogli da cuvaju ovce do juce nisu znali za nos da se uhvate a sad su funkcioneri svako jutro kad ustanu treba da se prekrste i sliku milije miletica da poljube a ne da ga olajavaju

  2. Samo napred.Mogu da pricaju sta zele.USS je stranka cija je centrala u Svrljigu a ne u BG,takodje Jedinstvena Srbija je stranka cija je centrala u Jagodini a ne u BG.Palma se izborio i bori za svoju opstinu sto se i da primetiti i ima rezultate.Milija od kako je poslanik svi vec znaju za Svrljig i pominju ga poslanici u svojim izlaganjima u skupstini Srbije,a do sada niko nije ni znao da se Svrljig nalazi u Srbiji.To je trebalo da se desi jos pre 2,3 godine i da JS udje u vlasti u Svrljigu i mozda uz pomoc Palme bi mozda i bilo nekih pomaka sto se tice privrede.Milija je napravio gresku sto je u vlasti uzeo bivse Dinkiceve eksperte koji su upropastili i privredu i zemlju.A taj o kom pisu nikada s Milijom nije bio u dilu niti uvlakac.On je prvi za njega glasao jos 2012 za predsednika opstine kao 15 odbornik,a uvlakaci su ovi koji su sada uz njega.Jos jednom,samo napred za dobro nase opstine i nasih gradjana,a na celu sa Jelenom i Milijom ima rezultata,i naravno novih ljudi kao doticnog sa slike koji zive i rade za svoj grad.Samo napred

    1. Poštovani g’dine Milan, hvala Vam na ovako iznetom nizu sudova, tj. stavova kada su u pitanju značajne teme za život gradjana Svrljiga. Podržavam svaki kontakt izmedju JS i USS, jer su na teritoriji gde im se nalazi sedište učinili konkretne promene uslova življenja običnog stanovništva. Pomenuo bih uredjenje infrastrukture, kao preduslova za dolazak investitora. Smatram da treba potencirati dalje susrete čelnika JS i USS, kako bi se našle sve osnove za bolju poslovnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo. Naravno, rukovodstvo Svrljiga treba da ode do Jagodine i sagleda šta je sve uradjeno od kada je g’din Dragan Marković Palma na čelu te opštine, pa vidi gde mogu da nadju zajedničke interese u projektnom partnerstvu. Poljoprivreda bi mogla biti ta oblast, a da se kao glavni partneri traže Italijani ili Austrijanci u toj privrednoj grani, sa najboljim rezultatima. Sve treba koristiti sada dok ne krene predizborna kampanja punom parom. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Upis dece

Upis u predškolsku ustanovu “Poletarac” 2024/2025

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano