Search
Close this search box.
Broj pregleda

Rasprodate karte za projekcije filma ‚‚Vojna Akademija 3”

Podeli sa prijateljima:

Za današnje dve projekcije filma ‚‚Vojna Akademija 3” karte su bile već rasprodate u 14 časova.

Vojna Akademija 3
Vojna Akademija 3
Marko Mladenović
Direktor CTKS Svrljig Marko Mladenović

Prema rečima direktora Centra za turizam, kulturu i sport Marka Mladenovića, za premijeru ‚‚Vojne Akademije 3” vladalo je veliko interesovanje svrljiških školaraca i mladih Svrljižana.

Mladenović već za naredni mesec najavljuje nove projekcije i pozorišne predstave u sali svrljiškog bioskopa koji radi u okviru Centra za turizam, kulturu i sport.

‚‚Pored projekcija novih filmova, u narednom periodu planiramo da upotpunimo repertoar – popularnih filmova starije produkcij. Ideja je da pored toga sadržaj upotpunimo i animiranim filmovima za naše najmlađe sugrađane”, rekao je Mladenović.

5 Komentara

  1. Bolji si od svih predhodnika u KC… ! Bravo decko ! Kako se Gagi nije setio da ovo radi pre tebe, njemu Svrljig nije bitan jer se odselio za Niš… I u Opštini i Školi ima takvih …. Uskoro ce biti svi počišćeni !

  2. U Svrljigu zaziveo bioskop?pa ovo je neverovatno. Dali to neko nije imao smisla za kulturu u predhodnom periodu ili je sad ipak pocelo nesto da radi,da se okrece?????????
    Mlad covek je na potezu!!!!!

  3. Svaka cast i samo tako nastavite, evo jednog predloga za sledeci film, od 7. decembra je premijera domaceg filma INKARNACIJA, pa bilo bi lepo da imamo prilike da vidimo ovaj film i u nasem bioskopu.

  4. Moj prezimenjak, pa kako da ne bude uspesan direktor, nemoguce je.
    Slabo smo nailazili Marko na bilo kakve informacije o radu ove ustanove na interentu, sada, Boga mi, ti to lepo radis. Hvala ti sto i nama, koji nismo tu, omogucujes da vidimo sta se desava sa kulturnim zivotom u Svrljigu.
    Veliki pozdrav kolektivu i prvenstveno Vama kao direktoru.
    Sve najbolje u daljem radu.

  5. Odgovor Razbiglavi: Sve ih počistite, pa na miru uživajte u svojoj gluposti i ljudskoj bedi. Onda neće imati ko da vas podseća koliko ste jadni, i ti i svi koji misle kao ti. Inače, Gagi je mnogo veći “svrljižanin” od većine vas koji ste to samo na rečima i kada treba nešto ućariti od tog lokal patriotizma. Pozdrav za sve prave i iskrene Svrljižane!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Veliki fudbalski praznik u Svrljigu: FK “Svrljig” dočekuje lidera, OFK “Brzi Brod” iz Niša

FOTO / VIDEO

Krenuli radovi na uređenju korita Svrljiškog Timoka

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano