Search
Close this search box.
Broj pregleda

Održana je dvadeset prva sednica SO Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Opstina svrljig

Održana je dvadeset prva sednica Skupštine opštine Svrljig – 16.decembra 2010.godine na kojoj su usvojene sve tačke dnevnog reda kao i “Predlog odluke o Budžetu opštine Svrljig za 2011.godinu”.

Za ovu sednicu predviđeno je osam tačaka, gde je posle dopune dodato sedam tačaka.

Dosta polemike i rasprave vodilo se pod tačkom broj četiri “Predlog odluke o Budžetu opštine Svrljig za 2011.godinu”, gde je planirani budžet za narednu godinu veći u odnosu na ovu za 16% i iznosiće 309 miliona dinara.

Ovakvo povećanje budžeta za narednu godinu smatra se efikasnim, jer će podstaknuti i poboljšati rad budžetskih korisnika poput Kulturnog centra, Osnovne i Srednje škole, Vrtića, Doma zdravlja i ostalih ustanova . S jedne strane smatra se da nije neophodno povećavati budžet za narednu godinu.

U nastavku sednica je protekla usvajanjem ostalih tačaka i na kraju završena je uspešno.

7 Komentara

  1. Bolje bi im bilo da resavaju probleme po gradu, nego sto se zajebavaju. Vec dve nedelje na padalistu jksp svrljig nije izvozilo smece, svi cute, niko nije odgovoran. Vazno je da ce za neki dan u nekoj lokalnoj birtiji proslaviti zavrsetak stare godine “uspesne” uz prasence i spricer.

    1. … ali ce da uzmu pare ko da su izvozili, e zato treba da se dignu ljudi pa pred dir. od jksp koji zivi na padaliste bas, i da mu kazu “da treba da izvozi smece” ,e sve dok cute , ima da nam se desava to isto !!!

      1. naravno ne mislim da pretimo,samo da se opomene direktor,da je ovih dana zaboravljeno da se izvozi smece,a i da je zaboravio da da objasnjenje zasto je to tako ucinjeno , kad svi izmiruju svoje obaveze preme jksp!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano