Search
Close this search box.
ŽENA TEŽE POVREĐENA
Broj pregleda

Uhapšen manijak koji je pretukao ženu

Podeli sa prijateljima:

Policijski službenici u Svrljigu, Policijske uprave u Nišu, uhapsili su juče Mladena I. (26) iz Svrljiga, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje i tom prilikom naneo teške telesne povrede Dari R. (49) i odredili mu meru zadržavanja do 48 sati.

MANIJAK-NAPAO

Sumnja se da je 16. maja 2014. godine, oko 21,15 časova Mladen I. (26) na ulazu stambene zgrade u ulici Bore Price u Svrljigu, prišao sa leđa četrdesetdevetogodišnjoj sugrađanki Dari R. i tom prilikom je obgrlio rukama u predelu grudi i pokušao nasilno da je poljubi.

Nesrećna žena se otrgla i zatražila pomoć kada je napadač pesnicom udario u predelu lica, nakon čega se osumnjičeni udaljio u nepoznatom pravcu, navodi se u saopštenju Policije.

Dara R. (49)  je zbog povreda zbrinuta na Maksilofacijalnoj hirurgiji u Nišu gde je zadržana zbog lečenja, a kako smo nezvanično saznali, njoj je polomljen nos i ima frakturu lobanje.

Brzom intervencijom policije Mladen I. (26) je identifikovan i uhapšen. Prema nezvaničnim saznanjima, ovo nije prvi njegov napad na osobe suprotnog pola.

Po isteku mere zadržavanja on će sa krivičnom prijavom biti sproveden u nadležno tužilaštvo u Nišu.

Inače, ”Svrljiške novine” su ovome već pisale.

11 Komentara

  1. tesko onom ko ga ima u familiji.decko je ozbiljan slucaj za ozbiljno posmatranje,ovo mu nije prvi put neznam sta jos treba da uradi da bi neko reagovao i sklonio ga sa ulice i stavio ga tamo gde mu je mesto.SRAMOTA!!!!!!!!!

  2. Tako mu i treba…valjda ce ga ovog puta zadrzati vise u zatvoru i kazniti kako treba..pa sta je bre ovo ljudi…saljite bolesnika na lecenje ili mu odseci onu stvar

  3. Iskreno se nadam i apelujem na pravosudne organe da budu maksimalno strogi u izricanju kazne ovakvom prestupniku. Treba ga proterati i obeleziti za sva vremena!!!

  4. Ma treba ga oda u ludaru oterati po krtkom postupku ko zna sta moze uraditi nekoj drugoj osobi,devojcicama i mladjim zenama…MAJMUNCINA NEVASPITANA..!!!!

  5. inosente u potpunosti se slazem sa vama pridruzujem se vasem apelu,mislim da je svrljig isuvise mali za ovakvog manijaka treba ga proterati sto dalje odavde

  6. decko nije za u zatvor on je za u ludnicu za lecenje. Bila sam u ovoj poziciji te zene,razumem sve. Hvala bogu dobro sam prosla od strane njega,a izvukla sam se zahvaljujuci tome sto je on bolestan….Apelujem mladim devojkama- ne idite same nigde bez muskog drustva pored sebe,jer je Svrljig postao Grad haosa

  7. E i to je kraj mangupu koji se zove Beli,uvek je glumio nekog mangupa i frajera,a sada ce Bogami u cuzu malo duze nadamo se jer ovakvima nije mesto na ulici,pogotovo njemu odavno vec nije mesto na ulici.

  8. Da mu se objavi slika ko ga ne zna, pa da mu mi mestani presudimo, sam ce posle da ode…verovatno decko nije ni imao nikakav zivot pa radi to sto radi. Svrljig je vrlo bezbedan grad, a to sto je neko u narodu poludeo, to je druga stvar…

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano